Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

''Οι άλλοι'' 01/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Όσο κερδίζει ο ΟΦΗ θα προσθέτει άγχος στον Φωστήρα»

Ο προπονητής της Γλυφάδας Δημήτρης Μανταλόβας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και για την μάχη της ανόδου όπου στάθηκε ιδιαίτερα στην πίεση που προστίθεται στον Φωστήρα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μανταλόβας στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Θέμελη
Για την μάχη που δίνει η Γλυφάδα για την παραμονή: «Η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική κατάσταση και παλεύουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε την Γλυφάδα για να σωθεί. Δυστυχώς θέλουμε μόνο νίκες και για αυτόν τον λόγο παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε καλή ομάδα, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αναδιάρθρωση ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία μέσα από αυτήν την διαδικασία. Εγώ είμαι στην ομάδα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και από συγκυρίες δεν έχουμε πάρει κάτι παραπάνω.
Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί αυτό το χρονικό διάστημα και είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Τα παιδιά είχαν ένα κίνητρο παραπάνω γιατί αντιμετώπιζαν τον ΟΦΗ και έχουν δυνατότητες για να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Και να κάναμε κάτι καλύτερο, ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε το γκολ».
Για το αν ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο: «Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Φωστήρας όμως ο ΟΦΗ έχει την δυναμική του, τον κόσμο του διαθέτει έναν καλό προπονητή και πολύ καλό ρόστερ. Αν συνεχίσει έτσι, θα προσθέσει άγχος στον Φωστήρα και ίσως αυτό το στοιχείο τον φέρει σε δυσκολότερη θέση. Είναι 11 αγωνιστικές και όποιος στραβοπατήσει θα έχει πρόβλημα. Το καλό για τον ΟΦΗ είναι ότι φιλοξενεί τον Φωστήρα την τελευταία αγωνιστική άρα η διαφορά, ουσιαστικά, είναι 3 βαθμοί. Όμως μπάλα είναι και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει».
Για την αίσθηση που αποκόμισε μπαίνοντας στο «Γεντί Κουλέ»: «Είναι διαφορετικό συναίσθημα να μπαίνεις στο «Γεντί Κουλέ». Για αυτό δεν είναι εύκολο, για κανέναν αντίπαλο. Από την στιγμή που είμαστε σε αυτήν την θέση, παίζουμε πιο άνετα και χωρίς άγχος. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα και παρουσιάζουμε διαφορετικό θέαμα. Δεν είμαστε σε θέση να παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Σε όποιο γήπεδο και να πάμε, θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε».
Για την αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών: «Το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών είναι το ίδιο κρίσιμο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί σε ηλικία και πρέπει να μάθουν να παίζουν σωστό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Δεν πάμε να μάθουμε να χάνουμε αλλά για να κερδίζουμε. Η ομάδα θα ξυπνήσει και πιστεύω να μην είναι αργά. Δεν έχουμε να κάνουμε άλλα ταξίδια και από εδώ και στο εξής παίζουμε μόνο στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου