Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ακαδημίες 16/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μέσα σε τέσσερα λεπτά «καθάρισε» το παιχνίδι ο ΟΦΗ '94!

Ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της Γ’ ΕΠΣΗ έγινε σήμερα στο Ατσαλένιο, με τον ΟΦΗ ’94 να πανηγυρίζει την 24η νίκη του στο πρωτάθλημα με 2-4 επί του Ερμή. 

Οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τις καλύτερες του πρωταθλήματος και δίκαια θα αγωνίζονται του χρόνου στην Β’ ΕΠΣΗ. Ενώ για τον πρωταθλητή ΟΦΗ ’94 είναι πολύ σημαντικό το ότι έφυγε νικητής από το Ατσαλένιο και έτσι απομένει το εντός έδρας ματς με τις Ποταμιές για να κλείσει αήττητος τη φετινή χρονιά!

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ’94 είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο ματς. Στο 17’ εγκαταστάθηκε στην περιοχή του Ερμή με συνεχή κόρνερ και τελικά στην εξέλιξη της φάσης, ο Νοικοκυράκης έβγαλε «γλυκιά» σέντρα και ο Λαγουδάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στην επόμενη φάση είχε δοκάρι ο Μανιαδής, με τον ίδιο να κάνει εκπληκτική ενέργεια και να σκοράρει στο 32’ για το 0-2. Στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους ο Γκογκόσης κράτησε το 0-2, αποκρούοντας δύο φορές τη μπάλα σε ισάριθμα τετ-α-τετ του Νοικοκυράκη.

Διαφορετική ήταν η εικόνα στο β’ ημίχρονο, με τον Ερμή να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και να ψάχνει το γκολ, μειώνοντας σε 1-2 στο 65’ με κεφαλιά του Λίλου μετά από κόρνερ του Φακουρέλη. Ο Γρηγόρης Γιαλαμάς που βοήθησε πολύ επιθετικά τον Ερμή μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή, άγγιξε το γκολ στο 70’ αλλά στο 81’ πέρασε όλη την άμυνα του ΟΦΗ ’94 και ισοφάρισε 2-2. 

Η ισοφάριση φαίνεται ότι αφύπνισε τον ΟΦΗ ’94, με το ματς πλέον να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Εκείνος που ήταν πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά ήταν ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Στο 88’ με τρομερή ενέργεια και παλικαρίσιο γκολ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο 92’ ο ίδιος καθάρισε το ματς σημειώνοντας το 2-4 από κοντά, μετά από γέμισμα του Σχοιναράκη και κεφαλιά-πάσα του Μανιαδή…

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ: Γκογκόσης, Γαϊτανόπουλος (73′ Γιαλαμάς Σ.), Νάτος Τ., Λέλεκας (46′ Γκιούνγκα), Φακουρέλης, Ανυφαντάκης, Μπιρμπίλης, Τιγκίρης, Εκχόσου, Λίλος, Χριστοφής (55′ Γιαλαμάς Γ.)

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Ρουσσάκης, Κουτεντάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Κουγιουμουτζής (65′ Σκουλάς), Παπαδάκης (73′ Σχοιναράκης), Μανιαδής, Κουκάκης (90′ Μπλένταρ), Νοικοκυράκης, Βολτυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου