Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Χαραλαμπάκης 17/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Απλά τα πράγματα. Κάνει το 3χ3 και παίρνει την άνοδο!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, ότι είναι απλά τα πράγματα. Κάνει το 3χ3 και παίρνει την άνοδο.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Παίζανε δύο ομάδες, που έχουν ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν οι δύο ομάδες να παίζουν στην Γ' Εθνική. Ο ΟΦΗ έπαιξε σήμερα σε μια έδρα, που δεν μπορεί κανείς να... περάσει εύκολα, και σήμερα έδειξε η ομάδα του Ιωνικού, γιατί αυτή η ομάδα δεν ανήκει στην Γ' Εθνική, αλλά ανήκει στις επαγγελματικές κατηγορίες, και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε άρωμα από Β' Εθνική και Σούπερ λιγκ που έχουν αγωνιστέι παρά πολλές φορές οι δύο ομάδες.

Εφόσον ο ΟΦΗ κάνει το 3χ3 θα πάρει την άνοδο. Και η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει στο δεύτερο γύρο, κανείς δεν μπορεί να του κόψει την άνοδο. Η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Φωστήρα, έδωσε την δυνατότητα στον ΟΦΗ, να βρέθει για πρώτη φορά στην κορυφή, παρά την ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό, και άμα ήταν και λίγο ποιο σοβαρός θα ήταν μόνος του στην πρώτη θέση.

Δεν είναι ώρα για πανηγύρια επειδή ο ΟΦΗ βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή, ακολουθούν τρια σημαντικά παιχνίδια, και βάση με το πρόγραμμα του Φωστήρα, ο ΟΦΗ έχει ποιο εύκολο έργο, πάντα θεωρητικά μιλάμε. Και είναι απλά τα πράγματα για τον ΟΦΗ, κάνει το 3χ3 και την επόμενη χρονιά θα παίζει στην Football League.

ΟΦΗ, κάνε το 3χ3 και θα πάρεις την άνοδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου