Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 18/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Το OFI CRETE News ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Γιάννης Δερμιτζάκης

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, δέχτηκε γκολ μετά από 600 λεπτά (!!) τελευταίο γκολ είχε δεχτεί στο Παγκρήτιο από τον Ζανελάρη. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν σταθερός, δέχτηκε ένα γκολ που δεν φέρνει ευθύνει, γιατί εκεί που πήγε η μπάλα ήταν αδύνατον να την διώξει. 

Κώστας Κιάσσος

Ο 40χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ, ήταν συνεχώς πάνω από την σέντρα, με στόχο να βγάλει κάποια επικίνδυνοι φάση - σέντρα. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ χθες, που σε όλο το 90λεπτα, ήταν συνεχώς πάνω από την σέντρα, αλλά χωρίς να γίνει κάποια φάση.

Μηνάς Πίτσος

Ερχόταν από τραυματισμούς που είχε από το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, ξεκίνησε βασικός αλλά χωρίς να δείξει κάτι. Στο 30' έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Πατινιώτη να παίρνει την θέση του Πίτσου.

Δημήτρης Ραπτάκης, Ηλίας Κώτσιος

Έιχαν ένα εύκολο απόγευμα. Στο γκολ μπορεί να φέρνουν ευθύνη μπορεί και όχι. Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, ήταν θεατές του παιχνιδιού.

Ανέστης Νάστος

Είναι από τους σταθερούς παίκτες του ΟΦΗ από τότε που έχει αγωνιστεί. Χθες, κέρδιζε όλες τις μονομαχίες, και στο κέντρο δίνει άλλη πνοή στην ομάδα. Στο 53' έγινε αναγκαστική αλλαγή και την θέση του την πήρε ο Μπουρσέλης.

Μιχάλης Φραγκουλάκης

Ο μέσος του ΟΦΗ, ήταν σταθερός στην απόδοση του. Δεν δοκίμασε το πόδι του, όταν βρήκε κενούς χώρους, προτιμούσε την σίγουρη πάσα.

Φαμπίνιο
Ο Βραζιλιάνος έδωσε δύναμη στην μεσαία γραμμή και καθαρό μυαλό. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι και βοήθησε ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο η πίεση του ΟΦΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Θανάσης Πατινιώτης

Πέρασε στην θέση του τραυματία Πίτσου στο 30 λεπτό. Έδωσε ταχύτητα στην αριστερή πλευρά, είχε ευκαιρίες να κάνει σέντρες. Δοκίμασε το πόδι του σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς τύχει.

Αντώνης Μπουρσέλης

Αγωνίστηκε για 35 λεπτά, έδωσε ταχύτητα στην μεσαία γραμμή. Έκανε αρκετά τρεξίματα στο γήπεδο, αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω.

Έρικ Γουόρντεν

Ο Γκανέζος επιθετικός, είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 85' μετά από σέντρα του Χαντί, πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου