Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

''Οι άλλοι'' 18/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο ΟΦΗ είναι μια καταπληκτική ομάδα»

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης με δηλώσεις που έκανε μια ημέρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια και εξέφρασε την πίστη του ότι θα είναι εκείνη που θα πάρει την άνοδο.
Ο τεχνικός του Ιωνικού μιλώντας στην ιστοσελίδα «stoplekto» έκανε την πρόβλεψη του για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα λέγοντας ότι «η ομάδα του ΟΦΗ είναι καταπληκτική. Κυκλοφορία με πολύ ποιότητα και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος από το Φωστήρα και νομίζω ότι θα πάρει αυτός και την άνοδο».
Αναφορικά με το παιχνίδι υπογράμμισε ότι: «Η διαφορά του ΟΦΗ από τις υπόλοιπες ομάδες είναι εμφανής. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, που ανήκει στη Σούπερ Λιγκ. Όλοι οι παίκτες που διαθέτει είναι υψηλού επιπέδου με καλή κατοχή και πολύ ποιότητα. Αυτό που κατάφεραν αυτά τα παιδιά που έρχονται οι περισσότεροι από το τοπικό και έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για να πάνε παραπάνω είναι απίστευτο. Ειδικά στα τελευταία λεπτά έδωσαν ψυχή και σώματι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές πάνω απ’ όλα, γιατί με το αποτέλεσμα του Αστέρα Βάρης είμαστε κοντά στην παραμονή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά από τον Ιανουάριο που έχω έρθει εγώ. Το σημαντικό είναι ότι στον Ιωνικό υπάρχουν μικροί… ήρωες σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτός ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται εδώ πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου