Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ποδόσφαιρο 25/4/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μan to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Το OFI CRETE News ακτινογραφεί τους παίκτες, ξεχωριστά έναν προς έναν, που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.
Γιάννης Δερμιτζάκης
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

Κώστας Κιάσσος
Ότι και να πούμε για αυτόν τον παίκτη είναι λίγο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Γιάννης Κοιλιάρας
Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, δικαίωσε τον Νιόπλια που του έδωσε φανέλα βασικού. Έκανε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, δεν είχει αφήσει σε ησυχία την άμυνα του Ηλυσιακού και στην τελική πάσα έδειξε μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα.

Ηλίας Κώτσιος, Δημήτρης Ραπτάκης
Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με τους επιθετικούς του Ηλυσιακού και είχαν εύκολο απόγευμα για ακόμα μια φορά.

Ανέστης Νάστος
Προερχόταν από τραυματισμό, είχε σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους παίκτες του Ηλυσιακού.

Μιχάλης Φραγκουλάκης
Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά είχε απέναντι του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, και είχε την ευκαιρία από εκτέλεση φάουλ να σκοράρει αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Άγγελος Χαντί
Έχει πέση στα τελευταία παιχνίδια, και φαίνεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και η διακοπή του πάσχα θα το κάνει καλό να πάρει ανάσες για τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Έλτον Καλέ
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση σε ολόκληρο το παιχνίδι και πέτυχε το τρίτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ.

Ζντράβκο Πόποβιτς

Ο Κροάτης πέτυχε ένα γκολ – μαγεία και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Ουσιώδης όπως πάντα, η εικόνα του ήταν πολύ καλύτερη από προηγούμενα παιχνίδια και παραμένει ένα δυνατό όπλο για τον ΟΦΗ.
Αλέξης Περογαμβράκης
Ο αρχηγός του ΟΦΗ βρίσκεται στην κατηγορία που είναι και ο Χαντί. Είναι κουρασμένος, έχει βγάλει μια γεμάτη χρονιά και αυτό τον έχει επηρεάσει. Ευεργετική και για εκείνον η διακοπή του Πάσχα.
ΑΛΛΑΓΕΣ
Aντώνης Μπουρσέλης
Ο μέσος του ΟΦΗ, έδωσε ταχύτητα στην μεσαία γραμμή, παίρνοντας την θέση του Περογαμβράκη.
Φαμπινιο
Ο Νιόπλιας τον πέρασε στο κέντρο, με το σύστημα να είναι 4-3-3 με τον Φαμπίνιο να έχει την ευκαιρία να σκοράρει έξω από την περιοχή αλλά προτίμησε την πάσα.
Σαχλαμάκης
Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ, έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και έδειξε ότι είναι ένα παίδι - μέλλον για το σύλλογο. Αν ήταν ποιο προσεκτικός θα μπορούσε να ήταν και σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου