Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Xαραλαμπάκης 01/3/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο Απρίλης που κρίνει τα πάντα...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για τον μήνα Απρίλη που θα κρίνει άνοδο και παραμονή.

Ο μήνας μπήκε σήμερα, με τον ΟΦΗ να δίνει ακόμα 6 τελικούς για την προσπάθεια που κάνει για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει αυτός την άνοδο. Η άνοδος παίζεται για...δυο ομάδες Φωστήρα και ΟΦΗ, γιατί μετά την ήττα της Τριγλία στην Ρόδο, η ομάδα της Ραφήνας βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και δύσκολα θα ανατρέψει τα πράγματα. Θεωρητικά πάντα, και οι δύο ομάδες ΟΦΗ και Φωστήρας έχουν δύσκολα παιχνίδια μέχρι την τελευταία αγωνιστική που θα τεθούν αντίπαλοι στις 15 Μαίου. Ο μήνας που μπήκε, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο ΟΦΗ και Φωστήρας καταφέρουν και κάνουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος και την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η άνοδος για την Football Leauge. Δεν αποκλείεται την τελευταία αγωνιστική ΟΦΗ - Φωστήρας να κριθεί η άνοδος και να θυμίζει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο με τον ΟΦΗ να θέλει μόνο την νίκη με διαφορά δύο τέρματα για να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που το έκανε με την βοηθεία από 28.000 Ομιλίτες που πήγαν στο γήπεδο. 

Για την παραμονή, πιστευώ πως Επισκοπή και ΠΑΟΚρουσώνα θα υποβιβαστούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς οι δύο ομάδες είναι στο -13 από την Κηφισιά, και δύσκολα θα σωθούν αλλά και οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα και θα έχουν ένα κίνητρο για την νίκη απέναντη στην ομάδα του Φονέα. Αν δεν κερδίσει η Κηφισιά τον Φωστήρα, και ο Ασέρας νίκησει τα Ζωνιανά, τότε η ομάδα του Γιαννακόπουλου θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και γι αυτό το λόγω η Κηφισιά θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Φωστήρα. 

Τέλος του μήνα, θα φανεί σε μεγάλο βαθμό ποιος θα έχει το πάνω χέρι για την άνοδο, και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, με τις περισσότερες να μην έχουν πολλές πιθανότητες για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου