Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 23/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στην Football League

ο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και η νέα Football League θα ολοκληρωθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων αφού απομένει να ξεκαθαρίσει η τελευταία ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία.
Ο εφιάλτης της Γ’ Εθνικής έλαβε τέλος για τον ΟΦΗ που πλέον τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Football League με στόχο να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Από το νέο πρωτάθλημα ξεχωρίζουν βεβαία τα ονόματα του ΟΦΗ και του Άρη που βάσει δυναμικής μπαίνουν στην πρώτη σκάλα των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο ενώ ξεχωρίζουν ακόμα τα Τρίκαλα και ο Απόλλωνας που δεν πέτυχαν φέτος τον ίδιο στόχο. Επιπλέον, ξεχωρίζει και το όνομα της νεοφώτιστης Σπάρτης που λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ θα έχει να αντιμετωπίσει ομάδες από την Κρήτη όπως ο Κισσαμικός και ο ΑΟ Χανιά. Aπό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πέραν του ΟΦΗ, πήραν την άνοδο οι Άρης, Αιγινιακός και Σπάρτη.
Από εκεί και πέρα, φέτος υποβιβάστηκαν Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή ενώ η τελευταία θέση θα κριθεί ανάμεσα στην Ζάκυνθο και τον Πανελευσινιακό.
Η ομάδα της Ελευσίνας έχει κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό. Αν η απόφαση του δικαστή είναι υπέρ της, τότε ό,τι και αν γίνει στο τελευταίο ματς της σεζόν, εκτός έδρας με τη Λαμία, η ομάδα της Δυτικής Αττικής θα κρατηθεί στη Football League, αφού θα έχει πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Αχαρναϊκό.
Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Πανελευσινιακός, για να εξασφαλίσει την παραμονή θα πρέπει να πάρει έστω τον βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Η Ζάκυνθος, που στην τελευταία στροφή θα πάρει τρίποντο στα χαρτιά (είναι στο πρόγραμμα ο Εργοτέλης), υπερέχει στην ισοβαθμία του Πανελευσινιακού. Προτού περάσουμε στον χάρτη της Football League 2016-2017, θυμηθείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, αλλά και το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:
Οι ομάδες που θα απαρτιζουν την Football League είναι οι παρακάτω
Αγροτικός Αστέρας (Θεσσαλονίκη), ΑΕΛ Καλλονής (Λέσβος), Αιγινιακός (Βόρεια Πιερία), Αναγέννηση Καρδίτσας (Καρδίτσα), ΑΟ Τρίκαλα (Τρίκαλα), ΑΟ Χανιά (Χανιά), Απόλλων Σμύρνης (Αθήνα), Άρης (Θεσσαλονίκη), Αχαρναϊκός (Αθήνα), Καλλιθέα (Αθήνα), Κισσαμικός (Χανιά), ΠΑΣ Λαμία (Λαμία), ΟΦΗ (Ηράκλειο), Παναιγιάλειος (Αίγιο), Πανελευσινιακός (Αθήνα) ή Ζάκυνθος, Πανθρακικός (Κομοτηνή), Πανσερραϊκός (Σέρρες), Σπάρτη (Σπάρτη)
Και εδώ ο «χάρτης» του νέου πρωταθλήματος
(με πληροφορίες από το sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου