Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 23/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα «μπράβο» στον ΟΦΗ από Περιφερειάρχη, Δήμαρχο και τοπικούς φορείς

Μέσω συγχαρητηρίων ανακοινώσεων, οι τοπικοί φορείς του Ηρακλείου δίνουν τα συγχαρητήρια τους στον ΟΦΗ για την άνοδο στην Football League.
Του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη
«Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσϕαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΟΦΗ που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικό σθένος κατάϕεραν να υπερβούν τα όποια προβλήματα και να ανταμειϕθούν οι κόποι τους»
Του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού
«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο της ομάδας στην Football League. Ελπίζω και εύχομαι η φετινή δύσκολη πορεία τους, που ευτυχώς ολοκληρώθηκε θετικά, να δείξει το δρόμο συνολικά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ώστε σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της πόλης μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Για το Ηράκλειο, για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που αγαπούν και στηρίζουν διαχρονικά τον ΟΦΗ , για τους χιλιάδες οπαδούς του σε ολόκληρη την Κρήτη, η χαρά της ανόδου δεν συνοδεύεται μονάχα από χαμόγελα, συνοδεύεται και από προσδοκία. Την προσδοκία να δούμε τον ΟΦΗ να επιστρέφει όσο πιο σύντομα γίνεται στην φυσική του θέση, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η άνοδος είναι επιτυχία κυρίως για αυτό. Επειδή φέρνει τον ΟΦΗ ένα βήμα πιο κοντά στον μοναδικό ρόλο που αρμόζει στην ιστορία του, τον ρόλο του πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα της χώρας».
Του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ο.Φ.Η. που με όραμα, πρόγραμμα και φυσικά πολύ και σκληρή δουλειά, κατάφερε το πρώτο καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του ΟΦΗ στην SuperLeague.
Εύχομαι έτσι να είναι και η συνέχεια και με τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του, τέτοια εποχή του χρόνου να πανηγυρίζουμε ξανά την μεγάλη επιστροφή!» 
Του υπεύθυνου αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκου Συριγωνάκη
«Μετά από το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  του ενός έτους , ο φίλαθλος κόσμος της  Κρήτης , πανηγύρισε την άνοδο της  ομάδας μας Ο.Φ.Η. , από την Γ΄ Εθνική κατηγορία ,στην Β΄ Εθνική επαγγελματική κατηγορία (football league).
Όλοι οι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας , καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου, πραγματοποίησαν  μία ζηλευτή, επίπονη και φιλόδοξη προσπάθεια ,ώστε η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας,του Ο.Φ.Η.  , μέσα από πολλές συγκινήσεις και αγωνίες ,να έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο στην επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία της «football league».
Οι  φίλαθλοι   του νησιού μας  απέδειξαν έμπρακτα ότι αγαπούν πραγματικά αυτήν την ομάδα , συμπαραστάθηκαν  ηθικά και οικονομικά και με την ευπρεπή παρουσία τους  ήρθε η  τελική επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους τους Συντελεστές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου