Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 28/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Γούτης: «Δίκαια πρωταθλητής ο ΟΦΗ»

Ο έμπειρος τεχνικός που έγινε και ο ένας από τους δύο που κατάφερε να πάρει βαθμό στο «Γεντί Κουλέ», ο Βαγγέλης Γούτης σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ πήρε δίκαια την άνοδο.
Αναλυτικά το σχόλιο του Βαγγέλη Γούτη στη mikriliga.com: «Το ενδιαφέρον στον 4ο όμιλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ήταν τεράστιο και αυτό γιατί εκεί παίχτηκε η άνοδος. Στην αρχή του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ ήταν το φαβορί και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ το αουτσάιντερ. Στο τέλος όμως του πρώτου γύρου, τα πράγματα ήταν αντίστροφα. Η διαφορά των δέκα βαθμών του ΦΩΣΤΗΡΑ από τον ΟΦΗ τον έχριζε φαβορί. Όλοι όμως πίστευαν στην άνοδο του ΟΦΗ.
Εκτιμώ από ‘κει και πέρα ήταν στο χέρι του ΦΩΣΤΗΡΑ πως θα διαχειριστεί την διαφορά. Με την αλλαγή προπονητή ο ΟΦΗ και την ενισχυσή του την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μαζί με την συμπαράσταση του κόσμου, έδειξε άλλο πρόσωπο. Τα στατιστικά και οι αριθμοί δεν διαψεύδονται. Ο ΟΦΗ στον πρώτο γύρο μάζεψε 27 βαθμούς και στον δεύτερο 41, ενώ ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στον πρώτο γύρο 37 βαθμούς και στον δεύτερο 25. Απο μόνο του αυτό δείχνει τον ΟΦΗ πολύ ανεβασμένο.
Δικαίως λοιπόν ο ΟΦΗ πήρε την κατηγορία, αφού εκτός των άλλων ήταν μια πλήρης ομάδα σε όλους τους τομείς. Είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Είχε τον πρώτο σκόρερ του ομίλου (Περογαμβράκης), την πιο έμπειρη και ποιοτικότερη ομάδα και έναν τρομερό φίλαθλο κόσμο.
Η προσπάθεια του ΦΩΣΤΗΡΑ ήταν μεγάλη, γιατί ήταν μια ομάδα που φτιάχτηκε από την αρχή και η πορεία του ήταν εξαιρετική. Με λίγη προσοχή στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να είχε πάει στο τελευταίο παιχνίδι με άλλους όρους.
Αν με ρωτάτε ποιες ομάδες ξεχώρησα από τον όμιλο θα σας έλεγα την ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, τον νεοφώτιστο ΙΑΛΥΣΟ και τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ που ήταν σχεδόν ανίκητος στην έδρα του».
Απο τις ομάδες που έχασαν την κατηγορία στην τελευταία 10δα των παιχνιδιών πολύ καλή ήταν η ομάδα της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις ενστάσεις. Εμείς πάντα μιλάμε για το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώ πως η βαθμολογία του ομίλου αντικατοπτρίζει τις θέσεις που πήραν οι ομάδες τελικά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για την επίτευξη της ανόδου. Είναι σίγουρο ότι και την επόμενη χρονιά θα κάνει πρωταθλητισμό. Καλή δύναμη στις ομάδες που έχασαν την κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου