Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ποδόσφαιρο 25/5/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΘEMA: Το OFI CRETE News ακτινογραφεί όλες τις ομάδες που πέρασαν από το «Γεντί Κουλέ»

Το OFI CRETE News, ακτινογραφεί και τις 15 ομάδες που πέρασαν από το «Γεντί Κουλέ».


ΟΦΗ – Κηφισιά 1-0, 11 Οκτωβρίου
Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε στο «Γεντί Κουλέ» την Κηφισιά, το πρώτο αγώνα του ΟΦΗ στην Γ Εθνική. Με πολύ άγχος από τους παίκτες, με το γκολ να έρχεται από τον Περογαμβράκη να κάνει το 1-0 στο 80.
ΟΦΗ - ΠΑΟ Κρουσώνα 4-1, 25 Οκτωβρίου
Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ήρθε και η νίκη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κρουσώνα ήρθε στο «Γεντί Κουλέ», με στόχο να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, κάτι που το έδειξε και μέσα στο γήπεδο όταν ισοφάρισε στο 45 κάνοντας το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε και καθάρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
ΟΦΗ - Επισκοπή 4-0, 8 Νοεμβρίου
Ο ΟΦΗ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με την ομάδα του Ρεθύμνου, και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0.
ΟΦΗ - Αστέρας Βάρης 1-1, 16 Νοεμβρίου
Σε ένα παιχνίδι που όλα ήταν υπέρ του ΟΦΗ. Η αντίπαλη ομάδα, έβαλε αυτογκόλ στο 5ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με έναν παίκτη παραπάνω από 20 λεπτά, και κατάφερε να δεχτεί γκολ στο 82'. Ενώ στην επόμενη φάση, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Φραγκουλάκης δεν κατάφερε να ευστοχήσει, στις καθυστερήσεις το αγώνα, ο Τζέκος είχε δοκάρι και δεν κατάφερε να σκοράρει.
ΟΦΗ - Ατρόμητος Πειραιά 2-0, 30 Νοεμβρίου
Ο ΟΦΗ προερχόταν από την πιο ιστορική του ήττα στην ιστορία του, έχασε στα Ζωνιανά 1-0 και νίκησε στην επόμενη αγωνιστική με δύο πέναλτι από τους Περογαμβράκη και Πόποβιτς.
ΟΦΗ - Ιωνικός 2-0, 13 Δεκεμβρίου
Σε ένα παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί πάρα πολλές στις επαγγλεματικές κατηγορίες, ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Ιωνικό με δύο γκολ ανά ένα ημίχρονο.
ΟΦΗ - Τράχωνες 6-0, 12 Ιανουαρίου.
Ένα παιχνίδι, που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά ο ΟΦΗ σκόραρε 6 φορές για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.
ΟΦΗ - Εθνικός 4-0, 24 Ιανουαρίου
Σε ένα παιχνίδι από τα παλία, ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τέσσερα γκολ και πήρε την νίκη.

ΟΦΗ - Ηράκλειο 3-0, 14 Φεβρουαρίου

Ο αντίπαλος του ΟΦΗ, δεν απειλήθηκε καθόλου ούτε μια φορά από την ομάδα του Ηρακλείου, και κατάφερε εύκολα να πάρει μια ακόμη νίκη στην έδρα του.

ΟΦΗ - Γλυφάδα 3-1, 28 Φεβρουαρίου

Ο ΟΦΗ, σκόραρε στο 3ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Πόποβιτς, αλλά στην συνέχεια ήρθε το γκολ από την Γλυφάδα που έφερε άγχος και εκνευρισμό στους παίκτες του ΟΦΗ. Η ποιότητα των παικτών του ΟΦΗ, φάνηκε στην σύνεχεια όταν ένα λεπτό πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Άγγελος Χαντί, με ένα κεραυνό έκανε το 2-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Καλέ διαμόρφωσε το 3-1.

ΟΦΗ - Ιάλυσος 0-0, 12 Μαρτίου

Σε ένα παιχνίδι, που οι παίκτες του Ιάλυσου ήρθαν στο «Γεντί Κουλέ», με στόχο να προκαλέσουν τους παίκτες του ΟΦΗ και τον κόσμο. Παίζοντας αντιποδόσφαιρο, βρίζοντας τις μάνες των αντιπάλων του, κατάφερε με αυτό το τρόπο να πάρει την ισοπαλία.

ΟΦΗ - Ερμής Ζωνιανών 4-0, 28 Μαρτίου

Η ομάδα των Ζωνιανών, ήρθε στο «Γεντί Κουλέ» χωρίς άγχος και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, κάτι που το έκανε αλλά δεν κατάφεραν να πάρει κάτι από αυτό τη αγωνιστική.

ΟΦΗ - Τριγλία Ραφήνας 1-0, 10 Απριλιόυ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελεύταιο. ο ΟΦΗ είχε χάσει πέναλτι στο 8ο λεπτό με τον Χαντί. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες έδειξαν γιατί ήταν ισόβαθμες στην βαθμολογία, με την ομάδα της Ραφήνας, να έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Δερμιτζάκη να λέει «όχι». Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την νίκη στο 89, με γκολ του Σαχινίδη που στην σύνεχεια φάνηκε πως ήταν καθοριστικό.

ΟΦΗ - Ηλυσιακός 2-0, 24 Απριλίου

Ο ΟΦΗ πήρε την νίκη με δύο γκολ ανά ένα ημίχρονο, ο Πόποβιτς έκανε το 1-0 στο 25λεπτό, και ο Καλέ στο 50 το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ - Φωστήρας 1-0, 22 Μαϊου

Ένα παιχνίδι που εκεί κρινόταν ο πρωταθλητής. Ο ΟΦΗ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ο Φωστήρας ήθελε μόνο την νίκη για να πάρει αυτός την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο, με στόχο την νίκη. Το γκολ που έφερε την νίκη του ΟΦΗ, ήταν στο 23 λεπτό, όταν ο Ραπτάσης έδωσε έτοιμο γκολ στον Πόποβιτς και αυτός έκανε το 1-0. Ο Φωστήρας, παρ' όλο που έπαιζε για 10 παίκτες για 40 λεπτά, είχε την ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά δεν κατάφερε. Και στο τέλος ο ΟΦΗ πανηγύρισε την άνοδο του στην Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου