Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Χαραλαμπάκης 22/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Την Τετάρτη θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, ότι την Τετάρτη θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον ΟΦΗ.

Στο τουρνουά των Αρχανών, δεν μπορούσε ο Νιόπλιας να βγάλει κάποια συμπεράσματα από τα δύο 45λεπτα κόντρα σε Γιούχτα και Εργοτέλη.Ασφαλώς μιλάμε για ένα 45λεπτο φιλικό παιχνίδι όπου δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα αλλά σίγουρα σου μένουν στο μυαλό κάποια πράγματα προς συζήτηση. Ο ΟΦΗ, έκανε μια απλή προπόνηση στις Αρχανές, που αντί για προπόνηση επέλεξε να αγωνιστεί στο τουρνουά που έγινε. Μπορεί στα 3 φιλικά που έχει δώσει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα, να μην έχουν βγει κάποια συμπεράσματα, όμως ο Νιόπλιας έχει καταλήξει (σε μεγάλο βαθμό) στην βασική ενδεκάδα που θα έχει στο πρωτάθλημα. 

Όμως, στο δυνατό φιλικό κόντρα στον Πλατανιά την Τετάρτη, θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ο ΟΦΗ θα παίξει κόντρα σε μια πανέτοιμη ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε δώσει ήδη το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Και στο φιλικό αυτό, αναμένεται να δούμε στις βασικές επιλογές που θα επιλέξει ο Νιόπλιας για το φετινό πρωτάθλημα.

Έτσι, ο κόσμος που θα βρεθεί στο «Γεντί Κουλέ», την Τετάρτη θα έχει την δυνατότητα να βγάλει και εκείνος τα δικά του συμπεράσματα για τον, μέχρι τώρα ο ΟΦΗ και την δουλειά που έχει γίνει από τον Νιόπλια και τους συναργάτες του.

O Nίκος Νιόπλιας, δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, ότι θα γίνουν ακόμα 1 - 2 μεταγραφές, που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Και η αλήθεια είναι, ότι ο ΟΦΗ του Σαββάτου, έδειξε ότι ψάχνει ακόμα τα βήματα του για να είναι πανέτοιμος στην έναρξη του πρωτάθληματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου