Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 24/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Aρκετά βελτιωμένος ο ΟΦΗ, 1-0 τον Πλατανιά!

Μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ έδειξε αρκετά βελτιωμένος από το τουρνουά των Αρχανών.

Κόντρα σε μια ομάδα που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ο ΟΦΗ έδειξε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση τα προηγούμενη φιλικά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει την κατοχή της μπάλας και με τον ΟΦΗ να έχει τις ευκαιρίες. Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 15', με τον Μπουρσέλη να εκτελεί το κόρνερ, με τον Κώτσιο να είναι αφύλακτος στην μικρή περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλία και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τριά λεπτά αργότερα, μετά από λάθος του Μπανανά στο κέντρο, ο Μπουρσέλης βγήκε απέναντι στον Σωτηρίου και πλάσαρε ιδανικά κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε εκεί, στο 20' όταν ο σκόρερ του ΟΦΗ βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Πλατανιά, αλλά πλάσαρε πάνω του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έπαιζε συνέχεια άμυνα κρατόντας το 1-0, με τον Πλατανιά να του δίνονται αρκετές ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Συγκεκριμένα, στο 85' ο Ηλιάδης πήρε την κοντική κεφαλία αλλά απόκρουσε ο Δαύκος. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πλατανιάς είχε την καλύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι, στο 86 λεπτό ο Βάντερσον εκτέλεσε το φάουλ, με τον Δαύκο να κάνει εκπληκτική απόκρουση, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος του παιχνιδιού.

*Την σέντρα του φιλικού αγώνα έκανε ο Γάλλος παλαίμαχος πια διεθνής στράικερ Νταβίντ Τρεζεκέ, ο οποίος κάνει διακοπές στην Κρήτη και βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ τίμησε τον Γάλλο Παγκόσμιο πρωταθλητή, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΟΦΗ τίμησε τον Γιώργο Παράσχο για την παρουσία του στον ΟΦΗ και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Nιόπλιας): Δερμιτζάκης (60′ Δάφκος), Κομεσίδης (60′ Μπολάκης), Κοιλιάρας (60′ Βαλλιάνος), Οστοιτς (60′ Φαζός), Κώτσιος, Νάστος (60′ Μασάδο), Χαντί (60′ Χίσι), Μπουρσέλης (60′ Κιάσσος),Μιλοσάβλιεφ (60′ Βρεττός), Ράντι (60′ Μάνος), Ογκμποε (60′ Βουό).
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46′ Βάντερσον), Κουλιμπαλί (70′ Σκουλουδάκης), Κάργας (46′ Καρυπίδης), Μπανανά (46′ Μπανανά), Στανισάβλιεβιτς (46′ Μουνάφο), Γκνιάτιτς (46′ Ντεβέσα), Ντίνας (46′ Ντιλαβέρ), Τσουράκης (46′ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης (46′ Μενδρινός), Γιακουμάκης (46′ Μανούσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου