Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Χαραλαμπάκης 25/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος: Τι έχουμε δει από τον ΟΦΗ, και τι θέλει ακόμα

Σε ένα μήνα ακριβώς ξεκινάει το πρωτάθλημα, και ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, τι έχουμε δει από τον φετινό ΟΦΗ, και τι θέλει ακόμα.

Τι έχουμε δει μέχρι τώρα από τον ΟΦΗ: Στα 4 φιλικά προετοιμασίας έχουμε δει θετικά και αρνητικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Από τα θετικά, είναι η παρουσία του Αντώνη Μπουρσέλη, που είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ μέχρι τώρα και πρώτος σκόρερ. Όταν ήρθε στον ΟΦΗ, δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά την ομάδα, καθώς τραυματίστηκε σοβρά στην Επισκοπή και τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός δράσης. O OΦΗ δείχνει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, και σίγουρα σε ένα μήνα που έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμος. Ο ΟΦΗ έχει δείξει θετικά στοιχεία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τους Όστοϊτς και Κώτσιο να είναι η δύο βασικοί στόπερ της ομάδας. Αρκετά, θετικά, στοιχεία έχουν δείξει οι Μιλοσάβλιεφ και Ράντι, με τον δεύτερο να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τον κόσμο του ΟΦΗ. Σε δύο εβδομάδες, θα μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα παραπάνω όταν θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ, και γίνουν ακόμα δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Πάμε τώρα στα αρνητικά στοιχεία: O ΟΦΗ έχει δείξει να έχει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, και γι' αυτό θα γίνουν δύο μεταγραφές, σε κέντρο και επίθεση. Μόλις είναι έτοιμος 100% ο Τζίλι Βουό, θα μπορούμε να πούμε αρκετά πράγματα περισσότερα, που αναμένεται να είναι ο βασικός φορ του ΟΦΗ φέτος. Έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει πίσω από το φορ, και να έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, ψάχνει ο ΟΦΗ καθώς δείχνει να έχει πρόβλημα στην θέση αυτή. Yπάρχει ακόμα χρόνος για να καλυφθούν και τα τελευταία κενά της ομάδας, και να συμπληρώσει το ρόστερ που θα ανταπεξέλθει στην κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου