Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Παρασκήνια 25/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μια «εσωτερική» μεταγραφή για τον ΟΦΗ!

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, που ήταν από τους άτυχους παίκτες του ΟΦΗ, όταν έγινε η μεταγραφή του πολή περίμεναν πολλά από αυτόν, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός στο παιχνίδι με την Επισκοπή, δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να πάρει τις ευκαιρίες του.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικος, δείχνει από το πρώτο φιλικό της ομάδας, γιατί ο ΟΦΗ ανανέωσε το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια, δείχνοντας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Μπουρσέλη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, έχει δείξει αρκετά, θετικά στοιχεία στα τέσσερα φιλικά που έχει παίξει, και δείχνει ότι διεκδικεί φανέλα βασικού. Μπορούμε να πούμε ότι είναι μία «εσωτερική» μεταγραφή για τον ΟΦΗ, που παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, έκανε τα πάντα για να το ξεπεράσει και να βρεθεί άμεσα στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει δείξει ότι έχει τις κάθετες πάσες, που μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις, με ατομικές προσπάθειες, κάτι που το έχει κάνει και στα τέσσερα φιλικά που έχει αγωνιστεί, και πρόκειται για ένα παιδί - μέλλον για τον ΟΦΗ, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον «χάσει» ο ΟΦΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου