Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 28/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Φιλική ήττα του ΟΦΗ στα Χανιά από τον Πλατανιά με 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Πλατανιά στα Περβόλια, με τον Νίκο Νιόπλια να βγάζει αρκετά συμπεράσματα.

Στο παιχνίδι, ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, ο Γιώργος Μανούσος έκανε το 1-0 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου. Ένα λεπτό αργότερο, ο Γιακουμάκης σκοράρει με κεφαλία, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στην πρώτη του ΟΦΗ στο παιχνίδι, ισοφάρισε με τον Μιλοσάβλιεφ να κάνει με ωραίο σουτ το 1-1. Το σκορ δεν έμει για πολύ στο 1-1, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι με τον Γιακουμάκη να ευστοχεί κάνοντας το 2-1 στο 25 λεπτό. Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ απείλησε τον Πλατανιά, με τον Χαντί να αστοχεί έξω από την περιοχή. Η πιο μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ, ήρθε στο 40' όταν Μιλοσάβλιεφ, πέρασε τον τερματοφύλακα των Χανιών, αλλά το πλασέ του να φεύγει μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρονού, ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ράντι, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά.

Το δευτέρο ημίχρονο (όπως και στο πρώτο), ξεκίνησε με γκολ του Πλατανιά. Στο 48' ο Ντίνας εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει στο «παράθυρο» του Δαύκου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 53' ο Μιλοσάβλιεφ έκανε την σέντρα, με τον Μπουρσέλη να παίρνει την κεφαλία, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 56', ο Καρυπίδης πήρε την κεφαλία, με τον Δαύκο να αποκρούει με διπλή προσπάθεια. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μανούσος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Ο ΟΦΗ είχε δύο ευκαιρίες στο 75' και 85, με δύο σου του Άγγελου Χαντί, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το απότελεσμα, με τον Πλατανιά να παίρνει δίκαια την νίκη... «ρεβάνς» με 2-1 απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι συνθέσει των δύο ομάδων:
ΟΦΗ: Δάφκος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (74′ Βαλλιάνος), Οστοιτς (86′ Φαζός), Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης (86′ Μπουρσέλης), Χαντί (86′ Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Ράντι (64′ Μασάδο), Ογκμποε (74′ Μάνος).
Στον πάγκο οι: Δεμιτζάκης, Χισι, Μάνος, Βαλλιάνος, Φαζός, Μασάδο, Βρεττός.
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κάργας (46′ Πριντέτα), Καρυπίδης (74′ Γκνιάτιτς), Αποστολόπουλος (71′ Ζίκο), Βάντερσον (74′ Κάργας), Μουνάφο (46′ Στανισάβλιεβιτς), Γκνιάτιτς (46′ Ντίνας), Μενδρινός (46′ Ντεβέσα), Γιακουμάκης (46′ Ντιλαβέρ), Μανούσος (71′ Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46′ Ηλιάδης, 80′ Παπανικολάου).
Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Στανισάβλιεβιτς, Πριντέτα, Ντεβέσα, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Ζίκο, Κασσωτάκης.


*Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα του «mpalakritis.gr» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου