Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ποδόσφαιρο 29/8/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έβγαλε τα συμπεράσματα του και συνεχίζει...

Ο Νίκος Νιόπλιας έβγαλε τα συμπεράσματα του, από το χθεσινό φιλικό με τον Πλατανιά, και πλέον, στέκεται στο βασικό κορμό της ομάδας.

Μπορεί το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε 27 ημέρες, ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι ο 51 χρονος τεχνικός, αρχίζει και ξεκαθαρίζει τους βασικούς και τους αναπληρωματικούς. Μπορεί να ηττήθηκε στο χθεσινό φιλικό ο ΟΦΗ, αλλά ο Νιόπλιας έβγαλε τα συμπεράσμα του, και συνεχίζει στην σκληρή δουλεία που κάνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο ΟΦΗ έδωσε δύο φιλικό με Πανθηραϊκό (Γ' Εθνικής και Πλατανιά (Σούπερ Λίγκ). Για το παιχνίδι με την ομάδα της Σαντορίδης, ο ΟΦΗ ήταν πολύ κακός, με τον Νιόπλια να το δηλώσει μετά το τέλος του παιχνιδιού. Στο χθεσινό φιλικό, ήταν μέτριος και ηττήθηκε από ομάδα που είναι πανέτοιμοι για να παίξει επίσημα παιχνίδια.

Το προπονητικό επιτελείο του ΟΦΗ, έχει να πει αρκετά πράγματα για την εμφάνιση της ομάδας στα δύο τελευταία φιλικά. Και φυσικά, στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας που αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου