Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Χαραλαμπάκης 29/8/16

Επιμέλεια: Παντελής Χαραλαμπάκης

Θέλει παίκτες που θα είναι έτοιμοι να κάνουν την διαφορά...


Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο ΟΦΗ News, για τους παίκτες - έτοιμος που θέλει η ομάδα, και όχι μόνο

Ο ΟΦΗ έδειξε στο χθεσινό φιλικό, ότι θέλει παίκτες που έρθουν έτοιμοι για να ενσωματωθούν με την ομάδα αμέσως, και να είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα. Οι δύο μεταγραφές, που θα γίνουν, έγιναν τρεις, και αυτό διώτη ο Νίκος Νιόπλιας βλέπει η ομάδα του, να έχει πρόβλημα στο δημιουργηκό κομμάτι, και δύσκολα βγάζεις φάσεις από εκεί, κάτι που το έχει καταλάβει ο ίδιος ο προπονητή και ο κόσμο του. Πάντως, είναι σίγουρο πως δεν θα αργήσουν στον ΟΦΗ να κάνουν τις τελευταίες μεταγραφικές ενισχύσεις, καθώς η ομάδα φαίνεται να έχει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, κάτι που έχει φανεί στα όσα φιλικά προετοιμασίας έχει παίξει η ομάδα.

Οι παίκτες που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα, θα έχουν εμπειριά από μεγάλες κατηγορίες, και θα τεθούν αμέσως στην διαθέση του Νίκου Νιόπλια. Τα ονόματα είναι αρκετά, αλλά προς το παρών, δεν έχουν βγεί προς τα έξω, και αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας. 


Όσο αφορά για τα βασικά στελέχη της ομάδας για την φετινή χρονιά, νομίζω ότι έχει φανεί στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα. Στο τέρμα ο έμπειρος Δαύκος, και ο Δερμιτζάκης που πρόκειται για έναν τερματοφύλακα - μέλλον - για τον ΟΦΗ. Στα στόπερ η εμπειρία των Όστοϊτς και Κώτσιο, αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο της ομάδας, στο δεξί άκρο της άμυνας, υπάρχει ο τραυματίας Μίκιτς, που δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον 30χρονο Σέρβο, και τώρα παίζουν οι Μπολάκης και Κομεσίδης. Στα αριστερά, υπάρχει ο Βαλλιάνος, και ο Κοιλιάρας, και με τους δύο να δείχνουν αρκετά, θετικά στοιχεία, και κάνουν μάχη για το ποιος θα πάρει μια φανέλα βασικού σε εκείνη την θέση. Στο κέντρο, αναμένεται ο Νάστος να παίζει ως αμυντικό χαφ - με έναν παίκτη δίπλα του - πιθανότητα ο Μασάδο, λίγο πιο μπροστά ο Χαντί, (υπάρχει ο Μπουρσέλης, που είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ με τις εμφανίσεις που έχει κάνει), αριστερά ο Μιλοσάβλιεφ, που διαθέτει ένα δυνατό και καλό αριστερό πόδι και πολύ καλός στο 1vs1 στα δεξία ο Ράντι, που έχει δείξει, ότι πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο ποδοσφαιριστή που μπορεί να σου δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη ομάδα. Ενώ ο Πατρίκ Βουό αναμένεται να αποτελέσει το «κανόνι» της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου