Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 01/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ, οι Τζοακίμ Αντουκόρ και Χαλίφα Σουλέ!

Οι Τζοακίμ Αντουκόρ και Χαλίφα Σουλέ, είναι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και αναμένεται μέχρι την Κυριακή να υπογράψουν το συμβόλαιο τους.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Τζοακίμ Αντουκόρ, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, και δεν αποκλείεται αύριο να υπογράψει ο Γκανέζος κεντρικός μέσος. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες με αποτέλεσμα να ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Ο Αντουκόρ, αποτελούσε το μεταγραφικό στόχο του ΑΟ Χανιά, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε, και ήδη σήμερα Πέμπτη (01/9), βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Είναι 23 ετών (γεννηθείς στις 2 Μαϊου 1993) έχει αγωνιστεί στην Σουηδική Γκέφλε, την Τροφένσε της Πορτογαλίας, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γ' κατηγορία της Γαλλίας με την Μπεζιέρς.




Ο Χαλιφά Σουλέ, που έχει γεννηθεί στις 12 Νοεμβρίου 1990, αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την Κυριακή, και να γίνει και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Ο Αφριακός ποδοσφαιριστής, είναι διεθνής με τις Κομόρες και αγωνιζόταν στην Γαλλία την προηγούμενη σεζόν. Είναι κεντρικός μέσος με δημιουργικά καθήκοντα ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην δεξιά πλευρά, όσο και στην αριστερή.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΩςΣ ΓΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή