Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 16/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπήκης 

Ο τραυματισμός του Νάστου, αλλάζει τα σχέδια του Νιόπλια...

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ανέστη Νάστου που θα μείνει εκτός προπονήσεων για έναν μήνα, είναι δεδομένο ότι αλλάζει τα σχέδια του Νίκου Νιόπλια για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, στάθηκε άτυχος καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση, και τα αποτελέσματα που βγήκαν ήταν ότι θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός προπονήσεων. Ο Ανέστης Νάστος, είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας για την ερχόμενη χρονιά, και από τα βασικά στελέχη του Νίκου Νιόπλια, που μετά τον τραυματισμό θα αναγκαστεί ο προπονητής του ΟΦΗ να αλλάξει τα σχέδια του, μέχρι να είναι 100% ο Νάστος.

Μάλιστα, μπορεί να δημιουργηθεί και πρόβλημα για τον Νίκο Νιόπλια, που δεν έχει άλλον έλληνα να μπορεί να παίξει ως αμυντικός μέσος, και θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήση και άλλον έναν ξένο. Στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ο ΟΦΗ έπαιξε με 6 ξένους (που μέχρι εκεί μπορεί η κάθε ομάδα να χρησιμοποιησή ξένους παίκτες), και με τον Ιμπάν Ράντι που είχε μια ίωση και δεν μπόρεσε να παίξει, και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή, με τον Νίκο Νιόπλια, να αναγκαστεί να βγάλει έναν ξένο, για να ξεκινήσει βασικός ο Aφρικανός μεσοπιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου