Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ακαδημίες 17/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Με το δεξί μπήκε ο ΟΦΗ '94 στο πρωτάθλημα!

Εντυπωσιακά έκλεισε με τον τίτλο του αήττητου πρωταθλητή το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ ο ΟΦΗ ’94, εντυπωσιακά ξεκίνησε και φέτος στην Β’ ΕΠΣΗ, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 4-1 τους Νέους Μινωικής.

Αφού ξεπέρασε το άγχος των πρώτων λεπτών της χρονιάς, ο ΟΦΗ ’94 απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που δεν κλείστηκε και προσπάθησε κι εκείνη να παίξει επιθετικά. Έτσι έγινε ένα όμορφο ματς με αρκετά γκολ και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 29’ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Νοικοκυράκης με σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, ενώ λίγο αργότερα και πάλι οι πιτσιρικάδες συνδυάστηκαν εξαιρετικά αλλά αυτή τη φορά το σουτ του Κουτεντάκη κατέληξε στο δοκάρι.

Πολύ δυνατά μπήκε στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ’94 και πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Παπαδάκης μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ενώ στην προηγούμενη φάση οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Καρούζο.

Στο 77’ ο Νοικοκυράκης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Αμπατζή και ο Κουρίνος με εύστοχο πέναλτι έκανε το 3-0 ενώ στο 85’ μετά από φάουλ του Σκουλά, ο Λαγουδάκης σε κενή εστία πέτυχε το 4-0. Στα τελευταία λεπτά οι Νέοι Μινωικής μείωσαν με τον Πατσάκη και είχαν δοκάρι με τον Καρούζο.

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Μουτσομετάι, Κουρίνος, Ζερβάκης, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης (62′ Γκίνη), Νοικοκυράκης (80′ Βρεττός), Σκουλάς, Κουτεντάκης (74′ Μπελαδάκης).

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ: Αμπατζής, Κλίνης, Γιαγκιόζης (80′ Φουντουλάκης), Μανίκας, Κούκια, Λυριτζής (65′ Πατσάκης), Κτιστάκης, Καστρινός (56′ Επιτροπάκης), Καρούζος, Πίττης, Χατζηδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου