Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 18/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πρόκριση με ωραίο ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ!

Mε μια εξαιρετική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη ο ΟΦΗ, κέρδισε 0-2 τον Αχαρναϊκό και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε αρκετά βελτιώμενος σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, και με γκολ των Βουό (11') Ράντι (87') πήρε δίκαια την πρόκριση για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό να χάνει δύο ευκαιρίες στο πρώτο 5ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ, στην συνέχεια ο ΟΦΗ έγινε το αφεντικό του παιχνιδιού και το γκολ ήρθε στο 11λεπτο, όταν ο Άγγελος Χαντί έκανε μια ωράια σέντρα στον Βουό, κάνοντας το 0-1 που έδωσε μεγάλη διάθεση στους ποδοσφαιριστές του Νιόπλια για την συνέχεια του παιχνιδιού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, και παίζοντας πολύ ωραίο ποδοσφαίρο κατάφερε να δημιούργησε αρκετές φάσεις. Το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, ήρθε πάλι από σέντρα του Χαντί που έδωσε - πάρε βάλε στον Ράντι - και αυτός έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Νίκο Νιόπλια να είναι ικανοποιημένος με την σημερινή εμφάνιση του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.



Αχαρναϊκός: Αποστολίδης, Σωτηράκος (Ψιανός 63'), Χρηστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατώλιος (Πλαβούκας 70), Τσεμπερίδης, Γουέρε (Ντάγκρας 75), Αναστασίου, Μαρής, Μουστάκης, Τζιώρας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεβ (Φαζός 65), Βουό (85 Μασάδο), Χαντί, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Κιάσσος (Ράντι 65), Βαλλιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου