Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 19/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Είδαμε τον ΟΦΗ που θέλαμε!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, την εξαιρετική εμφάνιση του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, και ότι αυτόν τον ΟΦΗ θέλει να βλέπει ο κόσμος του.

Η ισοπαλία την προηγούμενη Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ», άφησε ανοικτούς λογαριασμός και για τις δύο ομάδες, ωστοσο η εμφανίση του ΟΦΗ έκανε πολύ πιο απλά τα πράγματα παίρνοντας μια εύκολη νίκη - πρόκριση. Πολλά είχαν ακουστεί για το 0-0 από το κόσμο του ΟΦΗ, και για την κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά χθες οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια, μπήκαν στο γήπεδο και έδειξαν για ποιο λόγο ήρθαν στον ΟΦΗ, και έδειξαν ξεκάθαρα πως οταν είναι σοβαροί μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Αρκετός κόσμος του ΟΦΗ, που παρακολούθησε το παιχνίδι έμεινε απόλυτα ευχαριστήμενος από την καλή εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα, που τον φέρνει στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξαιρετική εμφάνιση του ΟΦΗ χθες, άφησε χαμόγελα στο κόσμο του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, και έδειξε ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΦΗ έδειξε πως δεν είναι 100% έτοιμος, και χθες συμπλήρωσε 2 μήνες προετοιμασίας και έχει δώσει 2 επίσημα παιχνίδια, ενώ οι άλλες ομάδες που δεν κληρώθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος, έχουν παίξει μόνο φιλικά παιχνίδια, και αυτό μόνο καλό κάνει στον ΟΦΗ, για την έναρξη του πρωταθλήματος.  


Tα αρκετά αρνητικά σχόλιο την προηγούμενη Τετάρτη, έγιναν αρκετά θετικά σχόλια από τον κόσμο του ΟΦΗ προς τους παίκτες του ΟΦΗ, που έδειξαν την διαφορά δυναμικής που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άγγελος Χαντί, που ήταν από τους κακούς παίκτες του ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι, χθες ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, που έδωσε δύο πάσες «πάρε – βάλε», και έδειξε πως όταν είναι σε καλή μέρα μπορεί τα δύσκολα να τα κάνει εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου