Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 20/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η αναβολή έκανε καλό, παρά κακό στον ΟΦΗ

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης, γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την αναμενόμενη αναβολή του πρωταθλήμας, που έκανε καλό στον ΟΦΗ παρά κακό.

Στον ΟΦΗ ήταν σίγουροι για την αναβολή του πρωταθλήματος και είναι χαμόγελοι για αυτή την απόφαση. Και το λέω, καθώς οι τραυματισμοί Κομεσίδης και Χίσι που επέστρεψαν χθες στο κανονικό πρόγραμμα, θα είναι πανέτοιμοι (όταν) αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Μπουρσέλη θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, όταν ο ίδιος είναι σίγουρος πως μπορεί να βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια. Ενώ, ο Ανέστης Νάστος, που έχει ένα σοβαρό τραυματισμό θα χάσει 1 - 2 παιχνίδια, που σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή, αν άρχιζε το πρωτάθλημα κανονικά τη Κυριακή, τότε θα έχανε περισσότερα παιχνιδιά, και η αναβολή έκανε καλό στον ΟΦΗ παρά κακό, ώστε ο προπονητής του ΟΦΗ, να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στην διαθέση του, όταν γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ, έχει δώσει ήδη τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια, ενώ οι αντίπαλοι ομάδες που δεν κληρώθηκαν στη πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έκαναν προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια, και ο ΟΦΗ στάθηκε «τυχερός», στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς έπαιξε τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια για τη νέα χρονιά, με τον Νίκο Νιόπλια να έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της ομάδας.

Η αναβολή του πρωταθλήματος, δίνεται τη δυνατότητα στον Νίκο Νιόπλια, να δει τα λάθοι που είδε στο πρώτο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου