Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ακαδημίες 24/9/16

Επιμέλεια:Παντελή Χαραλαμπάκης

Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ '94 στο Τυμπάκι, νίκησε 1-7!

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του ΟΦΗ ’94 από το Τυμπάκι, επικρατώντας σήμερα της Πυργιώτισσας με 1-7, αποτέλεσμα με το οποίο ζευγάρωσε τις νίκες του στην Β2 ΕΠΣΗ.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον ΟΦΗ ’94 ήταν οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Κωνσταντίνος Νοικοκυράκης που σημείωσαν από τρία γκολ ο καθένας ενώ σκόραρε και ο Λαζίδης.

Η καλή μέρα για τα παιδιά του ΟΦΗ φάνηκε από νωρίς στο ματς, καθώς στο 8’ μετά από ενέργεια του Νοικοκυράκη, ο Καλαϊτζάκης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Στο 17’ μια αμυντική αδράνεια έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Καρταλιανάκη αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν υπόθεση του ΟΦΗ.

Στο 26’ μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Καλαϊτζάκης έκανε το 1-2, για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 1-3 με γκολ του Νοικοκυράκη.

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ ‘94 έφτανε με μεγάλη ευκολία στα αντίπαλα καρέ, αφού η Πυργιώτισσα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και παρότι χαμήλωσε ταχύτητα, σημείωσε ακόμη τέσσερα γκολ. Ο Νοικοκυράκης στο 48’ και στο 64’, ο Λαζίδης στο 81’ και ο Καλαϊτζάκης στο 87’ διαμόρφωσαν το τελικό 1-7.

Ο ΟΦΗ ΄94 στρέφει πλέον το μυαλό του στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, αντιμετωπίζοντας την προσεχή Τετάρτη στις 15:30 τον Πήγασο στα Καλέσα.

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Γρηγοράκης, Λενιδάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Μπερμπερι, Σαριδάκης, Μακρυδάκης, Τσαλαπάτης, Καρταλιανάκης, Κιόσια

ΟΦΗ 94: Βαρδάκης, Μουτσομετάϊ, Κουρίνος, Ζερβάκης, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης (68’ Μπελαδάκης), ΚαλαΪτζάκης, Νοικοκυράκης (68’ Λαζίδης), Σκουλάς (68’ Γκίνη), Κουτεντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου