Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Χαραλαμπάκης 27/9/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ: Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα, με λίγα χρήματα...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο ΟFI CRETE News, για την πολύ καλή ομάδα που έχει φτιάξει ο Νιόπλιας με λίγα χρήματα.

Μετά από μια δύσκολη και επιτυχημένη χρονιά στη Γ' Εθνική, ο ΟΦΗ έχει βάλει στόχο την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ. Μπορεί να μην έγινε κάποια μεταγραφή με... μεγάλο όνομα, και να κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά ο ΟΦΗ πήρε και έδωσε χρήματα μέχρι εκεί που μπορούσε, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα. Ο Νίκος Νιόπλιας, ξέρει πολύ καλά τι κάνει, έζησε μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του ΟΦΗ, κάτι που θέλει να κάνει και ως προπονητής. Πήρε ποδοσφαιριστής, που θα τους πληρώνει η διοίκηση, και δεν πήρε μεγάλο όνομα, και μετά από λίγο καιρό να είναι απλήρωτος και να κάνει προσφυγή. Πριν αρχίσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο Νίκος Νιόπλιας είχε πει ότι «θα κρεμάσουμε το χέρι μας, μέχρι εκεί που φτάνει», και ο ΟΦΗ αυτό έκανε φέτος πήρε παίκτες που θα τους πληρώνει κάθε μήνα.

Μπορεί ο Άρης να έχει κάνει το... μεγάλο «μπαμ» με τον Τζέμπουρ, αλλά κάνεις δεν ξέρει θα συμβεί μετά από λίγο καιρό. Στον ΟΦΗ ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει, θέλουν μια ομάδα υγιείς και να βρεθεί εκει που πρέπει να είναι, και στη συνέχεια να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη. Φανέλα έχει, κόσμο έχει και όλα μπορούν να γίνουν, εφόσον η ομάδα δεν έχει οικονομικά χρεή.

Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με λίγα χρήματα. Οι Μασάδο, Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι και Βουό, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και οι δύο πρώτοι έχουν εμπειρία από την πρώτη εθνική και σίγουρα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Football League.


ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα, γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, και χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να πάει πουθενά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου