Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 15/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ας ξυπνήσουν πριν είναι αργά...

Ο ΟΦΗ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, και στην Διοίκηση αναμένεται να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως ο ΟΦΗ πέρα τις δύο ισοπαλίες με Κισσαμικό και Καλλονή, δεν έχει παίξει και ωραίο ποδοσφαίρο με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός στο στρατόπεδο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΟΦΗ ήδη κοιτάνε περίπτωσεις και στις 3 γραμμές του γηπέδου, και αναμένεται να γίνουν κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριου και να έρθουν παίκτες με εμπειρία. 

Η Διοίκηση του ΟΦΗ, είναι προβληματισμένει με την... αδιαφορεία που έδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, κάνοντας αγγαρεία και δεν άρπαξαν την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να έχουμε εξελιξέις στην μεταγραφική περιόδου.

Ας ξυπνήσουν στον ΟΦΗ τώρα (Διοίκηση, προπονητές, παίκτες), πριν είναι αργά και να μην τρέχει ο ΟΦΗ όπως πέρσυ, και κατάφερε να πάρει την άνοδο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου