Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 20/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Χίσι: «Η διακοπή μας βοήθησε να ηρεμήσουμε»

«Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες του ΟΦΗ είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και ο προπονητής θα κρίνει ποιοί θα παίξουν» ανέφερε ο Κέβι Χίσι μετα τη φιλική νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Ερμή Ζωνιανών.
Ο μέσος του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «κάνουμε φιλικά και πάλι φιλικά με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρεί ρυθμό. Εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. Η ομάδα ξεκίνησε με δυο κακά αποτελέσματα το πρωτάθλημα και τώρα ετοιμαζόμαστε για να επανέλθουμε καλύτεροι».
Για το αν έκανε καλό στον ΟΦΗ η διακοπή, ο Χίσι τόνισε ότι «η διακοπή μας επέτρεψε να ανασυνταχθούμε και να ηρεμίσουμε απο τα δυο κακά αποτελέσματα που κάναμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, όπου χάσαμε 4 βαθμούς. Στόχος είναι να αμφανιστούμε καλύτεροι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».
Τέλος για την δική του παρουσία και τις φιλοδοξίες του, ο Χίσι, υπογράμμισε πως «είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά. Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να παίξω. Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου