Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 26/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του ίκη στο πρωτάθλημα της Football league, κερδίζοντας την Ελευσίνα με 2-0 στο Γενυί Κουλέ. Εύκολο απόγευμα για την κρητική ομάδα, η οποία είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Στο 9' ο Χαντί με πέναλτι που κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ και στο 41' ο Μίκιτς οι σκόρερ του ΟΦΗ.
Η Ελευσίνα είχε δοκάρι με τον Ρόκκα στο 49'.
Στο πρώτο ημίχρονο το καλύτερο κομμάτι του ΟΦΗ στο παιχνίδι.
Στην επανάλληψη είχε μια μεγάλη φάση στο 58' με τον Ράντι για το 3-0, αλλά έδειξε να προτιμάει να παίξει με ασφάλεια και να πάρει τη νίκη και τους τρείς βαθμούς.
Διαιτητής: Mπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
ΟΦΗ: Δάφκος, Μιλοσάβλιεφ (79' Κιάσσος), Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης (85' Νάστος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Ογκμποε (77' Μάνος), Ράντι.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Nάστος, Μάνος, Ροβίθης, Χίσι, Κιάσσος, Βαλλιάνος.
ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Γκόμες, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Τσίγκρος, Γραικός (60' Παλαιολόγος), Κωσταντινίδης, Κασνέτση, Ιορδανίδης (46' Δημόπουλος), Τσούπρος, Κωστόπουλος (46' Ρόκκας).
Στον πάγκο οι: Αγριμάκης, Ρόκας, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Καμπούρης, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1' Η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μίκιτς, γυριστό σούτ του Χαντί μέσα απο την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω.
9' O ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι. Ο Μιλοσάβλιεφ ανατρέπεται μέσα στην περιοχή απο τον Τσούπρο και ο διαιτητής που ήταν κντά στην φάση δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί ο Χαντί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 για τον ΟΦΗ!
13' Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ ο ΟΦΗ. Ο Ογκμποε δίνει έτοιμο γκολ στον Χαντί, ο οποίος πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα και η ευκαιρία χάνεται.
14' Νέα φάση για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι σεντράρει στο πρώτο δοκάρι για τον Ογκμποε, ο οποίος πλασάρει άουτ.
15' Ο ΟΦΗ ξανά κοντά στο γκολ. Ο Ράντι στριφογυρίζει στην περιοχή και σουτάρει, η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
25' Κίτρινη κάρτα στον Τσίγκρο.
32' Κίτρινη κάρτα στον Χαντί.
37' Διαμαρτυρίες απο τον πάγκο του ΟΦΗ για την υπόδειξη του βοηθού διαιτητή Αναστασίου, ο οποίος σταματάει με οφσάιντ τον Ογκμποε, που έπαινε μόνος μέσα στην περιοχή, μετά απο μπαλιά του Μιλοσάβλιεφ.
41' To 2-0 για τον ΟΦΗ. Ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σούτ προσπαθεί να σκοράρει, αλλά ο γκολκήπερ διώχνει. Ο Μιλοσάβλιεφ επιμένει και σεντράρει και ο Μίκιτς με διπλή προσπάθεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (2-0).
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-0
46' Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος. Γύρισμα του Ογκμποε, πλασέ του Μιλοσάβλιεφ, μπλοκάρει ο γκολκήπερ της Ελευσίνας.
49' Δοκάρι για την Ελευσίνα. Ο Ρόκκας σουτάρει δυνατά απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
54' Παρ' ολίγο αυτογκολ για την Ελευσίνα. Γύρισμα του Μιλοσάβλιεφ, ο Τσούρπρος διώνει με το κεφάλι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω απο το δοκάρι.
56' Κίτρινη κάρτα στον Ράντι.
58' Απίστευτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Ράντι να κερδίζει την μπάλα και να βγαίνει απέναντι απ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να πλασάρει πάνω του!
60' Νεα ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Ο Μίκιτς πλασάρει μέσα απο την περιοχή, ο Τσούρος με το κεφάλι διώχνει και η μπαλα περνάει λίγο έξω απο το δοκάρι.
62' Κίτρινη κάρτα ο Κασνέτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου