Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 26/11/16

Επιμέλεια:OFI CRETE News

Πέρασε από τα Χανιά ο Άρης

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, ο Αρης ήταν αυτός που είχε τη «λύση», παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Κισσαμικού.
Διαφορετικά, η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη, αυτή την πήρε κιόλας, με τον Αρη να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξεο το σκορ, με τον Λαζαρίδη να αποδεικνύεται… φύλακας-άγγελος της εστίας της ομάδας του Κισσαμικού, αποκρούοντας με μια φοβερή προσπάθεια το φάουλ του Νέτο στο 23’, ενώ είπε «όχι» στις προσπάθειες των Ίλιτς και Νέτο στο 36’.

Από την άλλη ο Κισσαμικός απείλησε στο α’ μέρος με ένα σουτ από τον Μάριο Μαρτίνεθ στο 34’ ενώ στο β’ ημίχρονο ακολούθησαν δύο σουτ από τον Γκούμα στο 53’ που έφυγε άουτ και επίσης την ίδια κατάληξη είχε το σουτ από τον Μαρτίνεθ και πάλι στο 55΄.
Το γκολ για τον Αρη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους 70 περίπου οπαδούς του που βρέθηκαν στα Περβόλια σημειώθηκε στο 51’, με τον Ίλιτς να δίνει την ασίστ για τον Καπνίδη, που με πλασέ πέτυχε το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλος.
Συμπερασματικά, μια νίκη για τον Αρη που κρίνεται δίκαιη και η οποία την πήρε μάλλον πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε. Ο Κισσαμικός, ενδεχομένως γιατί ευθύνεται η διακοπή, δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, ωστόσο μια ήττα από τον Αρη δεν μπορεί να κριθεί ότι δεν είναι «εντός προγράμματος».
πηγή: athlitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου