Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 30/11/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ: Ταπείνωσε και κέρδισε πανάξια τον ΠΑΟ!

Τεράστια νίκη για τον ΟΦΗ ο οποίος μετά απο μια συγκλονιστική εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο κέρδισε τον Παναθηναικό με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μεγάλη βραδιά για τον ΟΦΗ, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μπέργκ, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε σπουδαία εμφάνιση και με γκολ απο τους Χαντί με πέναλτι που κέρδισε ο Βουό και του Ογκμποε (απο ασίστ του Βουό), πήρε τη νίκη με 2-1 σε μια βραδιά αποθέωσης στο Γεντί Κουλέ.
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).
ΟΦΗ: Δάφκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (86' Κιάσσος), Οστοιτς, Βουό (+90 Ροβίθης), Χαντί, Μίκιτς, Μπουρσέλης (65' Ογκμποε), Κομεσίδης, Αντουκόρ, Βαλλιάνος.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ροβίθης, Μανιαδής, Κοντογιάννης, Κιάσσος, Ογκμποε, Φαζός.
Παναθηναικός: Κοτσώλης, Κουτρουμπής, Ρέις (70' Ρινάλντι), Ιμπάρμπο (57' Χούλτ), Μπέργκ, Ζέκα, Λούντ, Γουακάσο, Ενμποκού, Ιβάνοφ, Κουλιμπαλί.
Στον πάγκο οι: Ξενόπουλος, Μπουμάλ, Βιγιαφάνες, Ριναλντι, Χούλτ, Μοντέστο, Μίγγος.
ΤΟ ΦΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Αλλαγή στην 18αδα του ΟΦΗ. Ο Ράντι που ένοιωσε ενοχλήσεις έδωσε τη θέση του στον Ογκμποε.
-Καθυστέρησε η σέντρα του αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ανέβασαν ένα εντυπωσιακό πανό στις θυρες 4,5. Δυναμη, πάθος, υπερηφάνια, έγραφε το πανό.
- Πριν την έναρξη του αγώνα μετά απο αίτημα του ΟΦΗ στην ΕΠΟ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή,  για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.
-Καθυστέρησε η σέντρα του αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ανέβασαν ένα εντυπωσιακό πανό στις θυρες 4,5. Δυναμη, πάθος, υπερηφάνια, έγραφε το πανό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Γεντί Κουλέ.
-Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, περίπου 5 χιλιάδες οι φίλαθλοι στο Γεντί Κουλέ.
2' Η πρώτη μεγάλη φάση για τον ΠΑΟ. Ο Κουλιμπαλί έβγαλε μόνο τον Μπέργκ, ο οποίος πλάσαρε και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Δάφκου.
4' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναικό. Η άμυνα του ΟΦΗ «κόλλησε», η μπάλα έφτασε στον Μπέργκ, αλλά ο Δαφκος έδιωξε εντυπωσιακά.
Πολύ δύσκολη η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε ένα γήπεδο που έχει γίνει πολύ βαρύ, λόγω της δυνατής βροχής.
15' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Βουό, ο οποίος δεν έχει σύμμαχο το τερέν καθώς η μπάλα κολλούσε και δεν κατάφερε να σουτάρει απο καλή θέση.
22' Απευθείας φάουλ του Γουακάσο, μπλόκαρε ο Δάφκος.
27' Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα.
29' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.
31' Μετά απο κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μπέργκ, μετά απο μπαλιά του Ιμπάρμπο, και πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-1.
43' Kαλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα Μιλοσάβλιεφ, κεφαλιά του Βουό, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
45' Μεγάλη φάση για το ΟΦΗ. Ο Βουό χορεύει την άμυνα του ΠΑΟ, βγάζει στον Χαντί, ο οποίος πέφτει και ζητάει πέναλτι, αλλα ο διαιτητής τον παρατηρεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1
Χωρίς αλλαγές ξεκινούν στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες.
58' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μικιτς, ο Βουό με το κεφάλι βρίσκει τον Χαντί, ο οποίος μονος απο το σημείο του πέναλτι, δεν μπόρεσε να κάνει το σούτ αφύλακτος.
65' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγήκε ο Μπουρσέλης και μπήκε ο Ογκμποε.
66' Ο Βουό φεύγει μόνος στην αντίπαλη περιοχή, αλλα γλυστάει και πέφτει και η ευκαιρία χάνεται για τον ΟΦΗ.
68' Κερδίζει πέναλτι ο ΟΦΗ. Ο Κοτσης ανατρέπει τον Βουό και ο διαιτητής που είναι κοντά στην φάση δείχνει την άσπρη βούλα.
Το εκτελεί ο Χαντί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1).
79' Σούτ του Εμποκού, διώχνει ο Δάφκος.
84' Το 2-1 για τον ΟΦΗ. Ο Βουό κάνει εκπληκτική ενέργεια και δίνει στον Ογκμποε, ο οποίος περνάει και τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!!!! Αποθέωση στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου