Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 01/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τα συγχαρητήρια του Στραματσόνι στον ΟΦΗ: «Έπαιξε με ενέργεια και πάθος»

O προπονητής του Παναθηναικού Ανδρέα Στραματσόνι, έδωσε συγχαρητήρια στο Νίκο Νιόπλια, για τη νίκη επί του Παναθηναικού. Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας «κύριο» τον Ιταλό προπονητή και τους συνεργάτες του.
Στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Παναθηνακού ανέφερε για το πως είδε τον ΟΦΗ: «Αν και είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ γιατί έπαιξε με ενέργεια και πάθος. Δεν ξέρω πως ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια που είδα εγώ κόντρα στον Απόλλωνα και τον Πανελευσινιακό έδειξε ότι βελτιώνεται».
Για το παιχνίδι υποστήριξε ότι:  «Είναι απίστευτο το πώς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι ευκαιρίες του ΟΦΗ μέχρι το `1-1. Μετά το 1-1 είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση . Έχει συμβεί και άλλες φορές φέτος αυτό παρά το ότι είχαμε φρέσκους παίκτες. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι και αυτό που λέω μας αφορά όλους».
Aκόμη πρόσθεσε ότι: «Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει δύο γκολ. Αλλά από ένα λάθος του Κουλιμπαλί καταστρέψαμε τα πάντα. Στο ματς με τον Πανιώνιο για παράδειγμα δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Παραμένει για εμένα ανεξήγητο το πώς καταρρέει η ομάδα όταν δέχεται ένα γκολ. Αυτό δεν το αποδέχομαι σαν Παναθηναϊκός και αυτό με τρελαίνει»
Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Το τι συνέβη σήμερα δεν έχει να κάνει με το επόμενο ματς. Έτσι όπως πήγε το ματς παρέταξα την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρουμε τη νίκη χωρίς να έχουμε στο μυαλό το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και με κάθε σεβασμό στον ΟΦΗ είναι απογοητευτικό για εμάς. Ακόμα και η ισοπαλία δεν θα ήταν καλό αποτέλεσμα».
Για τα δικά του συναισθήματα μετά το παιχνίδι:
«Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές. Είναι μια πολύ άσχημη στιγμή για εμάς και πιστεύω ότι όλοι να έχουν καταλάβει σε ποια θέση βρισκόμαστε. Δυστυχώς παρότι ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν αλλά δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια και για να αλλάξει το κλίμα θα πρέπει να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό. Αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό τότε υπάρχει πραγματικά πρόβλημα.»
Για το αν νιώθει ότι ο Παναθηναϊκός από πολύ νωρίς μπορεί να χάσει και τους τρεις στόχους του:
«Έχω πει πολλές φορές ότι οι προπονητές κρινόμαστε για τα καλά και τα άσχημα και επειδή δεν έχω μάθει να λέω δικαιολογίες αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο Κύπελλο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά να δούμε το πρωτάθλημα».
Για το αν έχει ο ίδιος όρεξη να γυρίσει την κακή εικόνα της ομάδας:
«Δεν τα παρατάω. Προέρχομαι από μια φτωχή οικογένεια και κάθε στιγμή στη ζωή μου είναι μια μάχη. Για κάθε προπονητή κάθε ματς ίσως να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι. Εγώ θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ματς».
Στην φωτογραφία ο Νίκος Νιόπλιας με τον Ανδρέα Στραματσόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου