Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ποδόσφαιρο 01/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Τι είπε ο Νιόπλιας στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Μη φοβάστε, μπορούμε!»

«Στο ημίχρονο του αγώνα, είπα στους παίκτες ότι μπορούμε. Τους είπα μη φοβάστε, θα βρούμε τους χώρους και θα κάνουμε ευκαιρίες. Κερδίσαμε δικαιότατα με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν»ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, στην συνέντευξη τύπου, μετά τη νικη επί του Παναθηναικού στο Γεντί Κουλέ, για την φάση των ομίλων του  Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε για τη σπουδαία νίκη «είμαι χαρούμενος για τα παιδιά και τον κόσμο. Με τόση βροχή και με το 0-1, τους είχαμε δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Τους κάναμε ένα μεγάλο δώρο και το αξίζουν».
Αναλυτικά οι αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ μετά τη λήξη του αγώνα στο Γεντί Κουλέ:
Για το παιχνίδι και τη νίκη επί του Παναθηναικού:
«Ξεκίνησε πολύ καλά ο Παναθηναικός και κυρίως στο πρώτο 15λεπτο βγήκε επικίνδυνα στυην πλάτη της άμυνας μας και κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ.
Μετά αλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Δεν κερδίσαμε τυχερά. Κερδίσαμε βάσει σχεδίου, παιχνιδιού και μάχης.
Βλέποντας το μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού και αν αναλογιστούμε τη διαφορά της κατηγορίας, κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη.
Δεν είναι ότι ο αντίπαλος μας δεν ενδιαφερόταν για το παιχνίδι και έπαιξε με αναπληρωματικούς.
 Ηταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για αυτόν. Πολλά μπράβο στους παίκτες μας. Κερδίσαμε δικαιότατα με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.
 Για μας ο στόχος είναι το πότε θα επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία. Σας είχα πεί όμως ότι και το Κύπελλο δεν θα το παρατήσουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν».
 Για τα συναισθήματα του, για αυτή τη νίκη:
 «Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μια μεγάλη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά και τον κόσμο. Με τόση βροχή και με το 0-1, τους είχαμε δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι. Τους κάναμε ένα μεγάλο δώρο και το αξίζουν».
 Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο:
 «Tους είπα ότι μπορούμε. Είχαμε πιο στεγνό γήπεδο στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είχαμε πρόβλημα στο πρώτο. Επρεπε να είμαστε τακτικά πειθαρχημένοι και το κάναμε. Τους είπα μη φοβάστε, θα βρούμε τους χώρους και θα κάνουμε ευκαιρίες.  Είχαμε βέβαια παίκτες σε μεγάλη μέρα, όπως ο Βουό».
 Για το αν ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκ:
 «Ο ΟΦΗ έχει ένα μαραθώνιο για να επιστρέψει. Η νίκη μετράει για το πρεστίζ της ομάδας. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Οτι υπάρχουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά είμαστε και σε καλό δρόμο.
 Για το πως είδε τον Παναθηναικό: 
 «Δεν θα μιλήσω εγώ για τον Παναθηναικό.Ο κ. Στραματσόνι και οι συνεργάτες του, είναι κύριοι. Ηρθαν και μας έδωσαν συγχαρητήρια. Ετσι πρέπει να είμαστε.Εχω παίξει στον Παναθηναικό, γνώρισα επιτυχίες και τίτλους, πήρα ντάμπλ ως προπονητής. Εδω όμως είμαι 17 χρόνια. Εδώ είναι το σπίτι μου.
 Χάρηκα για τα παιδιά και για τον κόσμο. Εχω δει πολλά και θα δω και άλλα. Το ξεχνάμε αυτό που έγινε. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου