Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

''Οι άλλοι'' 12/12/16

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ζόρο: «Μοναδικοί οι φίλοι του ΟΦΗ, τους ευχαριστώ»

Ο Μάρκ Ζόρο επέστρεψε στο Ηράκλειο, ως αντίπαλος του ΟΦΗ, αλλά γνώρισε την αποθέωση απο τους φιλάθλους της κρητικής ομάδας, οι οποίοι δεν ξέχασαν το παλαιότερο πέρασμα του απο αυτήν.
Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός μετά απο 2 χρόνια απουσίας και ένα σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τη φανέλα του ΑΟΧανιά, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-0).
Ο ίδιος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή και όπως είπε «οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι μοναδικοί. Η ομάδα έπεσε, αλλά εκείνοι στάθηκαν στο πλευρό της.
Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι μετά απο ένα σοβαρό τραυματισμό που είχα.
Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Ηταν πολύ καλός. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα και έχουμε ακόμα να μάθουμε πολλά. Θα προσπαθήσουμε στον δεύτερο γύρο να έχουμε μια καλύτερη εικόνα» ανέφερε ο Ζόρο.
«Το παιχνίδι τελείωσε νωρίς για μας»
Ομως ο Μαρκ Ζόρο δεν ήταν ο μοναδικός πρώην που επτρεψε στο Γεντί Κουλέ. Και ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΟΧανιά, Θόδωρος Γκάτζιος, ο οποίος πέρσι ήταν συνεργάτης του Μουράτ Σεροπιάν στο ξεκίνημα της κρητικής ομάδας στην Γ' Εθνική, επέστρεψε αντίπαλος του ΟΦΗ. Οπως είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι «στο πρώτο ημίχροο κρατούσαμε την ισοπαλία, αλλά φάγαμε ένα γκολ απο στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε πιο μπροστά, αλλά ο ΟΦΗ το εκμεταλεύτηκε, έβαλε δυο ακομη γκολ και έτσι το παιχνίδι τελείωσε νωρίς για μας και δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Εχουμε μπροστά μας, ένα δύσκολο πρόγραμμα» ανέφερε ο Θόδωρος Γκάτζιος.
Ο Μάρκ Ζόρο και ο Θόδωρος Γκάτζιος, στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-ΑΟΧανιά 3-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου