Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 04/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Η ομάδα πρέπει να εκτός έδρας νίκες!

O Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, αν μια ομάδα θέλει να πάρει την άνοδο, πρέπει να νικάει και εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την 2η του ήττα στο πρωτάθλημα, και μάλιστα με κάτω τα χέρια, και θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την εμφάνιση του άμα θέλει να παίρνει νίκες μακριά από το Ηράκλειο. Δεν λέμε να πάει τρένο ο ΟΦΗ και να γίνει... Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Ναι, να χάσεις, αλλά να παίξεις μπάλα και δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Ο ΟΦΗ στις 2 ήττες που έχει μέχρι τώρα, έχει χάσει με κάτω τα χέρια και χωρίς να κάνει και αρκετές ευκαιρίες. 

Η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα μακριά από το «Γεντί Κουλέ», και αν συνεχίσει να έχει το πρόβλημα, τότε δύσκολα θα πάρει την άνοδο. Γιατί μια ομάδα που θέλει να πάρει την άνοδο, πρέπει να μην χάνει βαθμούς στην έδρα του και να παίρνει νίκες εκτός έδρας. Ο ΟΦΗ, ήδη, έχει χάσει 2 βαθμούς στο  «Γεντί Κουλέ», που μπορεί στην συνέχεια να του στοιχίσει, ενώ έχει 2 ήττες σε 4 παιχνίδια εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ δείχνει άλλο πρόσωπο στο  «Γεντί Κουλέ», και άλλο εκτός έδρας. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τον Νίκο Νιόπλια, που θα πρέπει άμεσα να βελτιώσει την εικόνα του ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έρχεται ένα πρόγραμμα - φωτιά για τον ΟΦΗ, που θα παίξει με τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα. Με Αχαρναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνη και Άρη, τα έχει εκτός έδρας και θα πρέπει να δείξει καλύτερο τρόπο για να πάρει βαθμούς, ενώ έχει την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ». Όπως καταλαβαίνετε, ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει νίκες στα περισσότερα παιχνίδια, άμα θέλει να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου