Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 18/1/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

ΤΩΡΑ θέλει στήριξει η ομάδα!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE, ότι η ομάδα θέλει ΤΩΡΑ στήριξει από το κόσμο του.

Ο ΟΦΗ γυρίζει από την Αθήνα, έχοντας 4 Βαθμούς σε 2 εκτός έδρας παιχνίδια, και το Σάββατο κόντρα στην Λαμία θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρόν ο κόσμος. Ο ΟΦΗ δείχνει στα τελευταία 3 παιχνίδια να πηγαίνει στο σωστό δρόμο νίκησε τον Πανσερραϊκό, έκανε την μεγάλη ανατροπή στο Μενίδι, και σήμερα πήρε εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας και αν ήταν πιο εύστοχος ο Μιλοσάβλιεφ θα μπορούσε να έπαιρνε το τρίποντο.

Το Σάββατο, ο ΟΦΗ δίνει ένα παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, που διεκδικεί άνοδο, και θα πρέπει ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρόν στο «Γεντί Κουλέ», για να πάρει η ομάδα την νίκη και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Μπορεί η ομάδα να μην έχει κάνει τις νίκες που θα έπρεπε, αλλά ο κόσμος θα πρέπει είναι δίπλα στην ομάδα, και σίγουρα μια μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο το Σάββατο, θα δώσει μεγαλύτερη τονίσει στους παίκτες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΩΡΑ θέλει την στήριξη η ομάδα, που δίνει 2 παιχνίδια με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, και όπως γίνεται κατανοητό, πρέπει να μιλήσει και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου