Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ποδόσφαιρο 03/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Ο κόσμος του ΟΦΗ θα δεί μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος»

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι μαχητής και δίνει πολλά στους παίκτες του» ανέφερε σε συνέντευξη του στον Athleticradio 104.2  ένα απο τα ένα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Νίκος Πουρτουλίδης.
Ο έμπειρος μέσος που έχει συνεργαστεί και στον Ηρακλή, με τον σημερινό προπονητή του ΟΦΗ, τόνισε ότι «ο κόσμος θα δει μια ομάδα που μάχεται μέχρι το τέλος».
O Πουρτουλίδης για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ανέφερε πως «είναι μια ομάδα που κακά τα ψέματα, όταν έρχεται πρόταση, δεν το σκέφτεσαι πολύ», ενώ για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πισω στη βαθμολογία, τόνισε πως «στον Ηρακλή έζησα πολύ χειρότερες καταστάσεις. Ο ΟΦΗ πρέπει να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και όλοι πρέπει να γίνουν σκληροί».
Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Νίκου Πουρτουλίδη στον Athleticradio 104.2:
Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Είναι μια ομάδα που κακά τα ψέματα, όταν έρχεται πρόταση, δεν το σκέφτεσαι πολύ. Σου παρέχει τα πάντα, έχει την δική της ιστορία και κακά τα ψέματα είναι μια ευκαιρία το να συνδέσεις το όνομα σου με αυτήν».
Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι πολύ οργανωτικός και πολύ δοτικός προς τους παίκτες. Είναι ένας μαχητής και δίνει πολλά στους παίκτες που το αντιλαμβάνονται. Τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει, τον είδα να αλλάζει και δεν έμεινε στάσιμος. Είμαι σίγουρος ότι αυτήν την στιγμή θα δω διαφορετικά πράγματα και είναι ένας προπονητής που εξελίσσεται και θέλει να γίνεται καλύτερος. Ο κόσμος θα δει μια ομάδα που μάχεται μέχρι το τέλος».
Για τη δεύτερη συνεργασία του με το Νίκο Παπαδόπουλο: «Είμαι τυχερός σε αυτό, το να γνωρίζεις τον προπονητή και τον τρόπο δουλειά του. Αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου όμως από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξεις την αξία του».
Για το ότι έρχεται στον ΟΦΗ σε μια δύσκολη, βαθμολογικά, κατάσταση: «Στον Ηρακλή έζησα πολύ χειρότερες καταστάσεις και όταν ήρθαν τα εύκολα, εγώ αποχώρησα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου κίνητρο. Πρέπει να σου δίνει μεγάλη θέληση ώστε να πας και να βοηθήσεις. Πολλά αλλάζουν όταν έρθουν οι νίκες γιατί η ομάδα δεν έχει κάνει κακές εμφανίσεις απλά είναι πίσω. Μην ξεχνάτε ότι έφυγα από τον Απόλλωνα που ήταν πρώτος και είμαι αήττητος. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω να τελειώσω το πρωτάθλημα ως αήττητος».
Για το πρωτάθλημα της Stoiximan Football League: «Σε αυτό το πρωτάθλημα πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Την τύχη μας την ορίζουμε εμείς και από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ πρέπει να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και αυτό που πιστεύω είναι ότι όλοι πρέπει να γίνουν σκληροί και ταλέντο υπάρχει. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση και την απόλαυσα. Από τα λίγα που ξέρω, πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες αρκεί όλοι να συγκεντρωθούμε στον κοινό στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου