Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Χαραλαμπάκης 11/2/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Άλλη μια αυτοκτονία...

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για την άλλη μια αυτοκτονία που είχε ο ΟΦΗ σήμερα.

Ο ΟΦΗ είχε μια καλή εμφάνιση σήμερα, με κατοχή της μπάλας και με αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν το έκανε και το πλήρωσε. Άλλη μια αυτοκτονία είχε σήμερα ο ΟΦΗ, που έχασε ένα παιχνίδι που με βάση την εικόνα που είχε θα έπρεπε να είχε πάρει τη νίκη, και κατάφερε να χάσει με αποτέλεσμα να λέει...αντίο στην άνοδο. Ο ΟΦΗ έδεινε σήμερα ένα παιχνίδι «τελικό», δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό, και βλέπει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σαν... «ταβάνι».

Κανείς δεν μπορεί να πει, ότι ο ΟΦΗ ήταν κακός σήμερα και δίκαια έχασε. Ο ΟΦΗ τα είχε όλα, εκτός το γκολ που είναι και το σημαντικό σε ένα αγώνα, δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε στο τέλος με αποτέλεσμα να έχει σε τέσσερα παιχνίδια, τρεις ήττες!

Ο ΟΦΗ είχε άλλη μια αυτοκτονία, από τις πολλές που έχει φέτος, που τον έχουν αφαιρέσει αρκετούς βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετά μακρυά από το στόχο της ανόδου. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήρθε στην ομάδα και φαίνεται σήμερα ότι κάτι έχει αλλάξει. Φάνηκε, αρκετά καλός ο ΟΦΗ, που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε, και η σημερινή ήττα μπορεί να τον αφήνει και εκτός...στόχου.

Επειδή, πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει, η δεύτερη κάρτα στον Νάστο είναι. Η μπάλα έχει φύγει και πάει με τις τάπες και τον μαρκάρει, ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα και δικαίος τον απόβαλλε, και νομίζω πως είναι λίγο χαζό το μαρκάρισμα που κάνει ο Νάστος, αφού ξέρει ότι έχει κάρτα και κάνει φάουλ με αποτέλεσμα να αφήνει την ομάδα με ένα παίκτη λιγότερο, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο, με τον ΟΦΗ συνεχίζει να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου