Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ποδόσφαιρο 02/4/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

«Άλωσε» το Αίγιο ο ΟΦΗ, άνετα 0-3 τον Παναιγιάλειο!

Ο ΟΦΗ έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Αίγιο και πέτυχε ένα μεγάλο διπλό με το εντυπωσιακό 0-3 και απέναντι σε μια ομάδα, που ήταν φέτος αήττητη στο γήπεδο της, κέρδισε τη Λαμία και έφερε "Χ" με τον Απόλλωνα.
Πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, ο ΟΦΗ, πίεσε ψηλά, ήλεγξε απο το πρώτο λεπτό το ρυθμό του αγώνα και με τα δυο γκολ που έβαλε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα (8' Μάνος, 17' Βουό), έγινε κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Με καλή αμυντική λειτουργία ο ΟΦΗ, έκελισε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και έβαλε το...κερασάκι της νίκης στο 62' με το 0-3 απο τον Χαντί.
Ο ΟΦΗ έκανε μια απο τις πιο σοβαρές του φετινές εμφανίσεις και οι παίκτες με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν ότι έχουν κίνητρο να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο!
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
OΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Βουό (70' Βρεττός), Χαντί, Μάνος (83' Φαζός), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατεγκ (56' Μητρόπουλος).
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος, Βρεττός, Ογκμποε, Φαζός, Μητρόπουλος.
Παναιγιάλειος: Γκαραβέλης, Ρότα (46' Νταγκεστάνι), Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Καζναφέρης, Τρίγκας, Μπούζας (80' Μπουζιώτης), Σκαρτσίλας, Τσιλιγγίρης, Κρητικός.
TO LIVE TOY AΓΩΝΑ
-Τον Παύλο Μητρόπουλο, που κατάγεται απο το Αίγιο και έπαιξε στον Παναιγιάλειο, αλλά και τους Νάστο και Στρέζο, που αγωνίστηκαν στην ομάδα του Αιγίου (τον Στρέζο τον πήρε με μεταγραφή ο ΟΦΗ τον Ιανουάριο), τίμησαν πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.
5' Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους. Σουτ του Τσιλιγκίρη, η μπάλα άουτ.
8' Το 1-0 για τον ΟΦΗ! Σέντρα του Μιλοσάβλιεφ, ο Μάνος μέσα στην περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.
Το 6ο φετινό γκολ του Δημήτρη Μάνου στο πρωτάθλημα!
17' Το 0-2 για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κιάσσου απο αριστερά, ο Βουό με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ!
25' Κεφαλιά του Κρητικού, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια του γκολκήπερ του ΟΦΗ Στρέζου, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.
33' Σούτ του Μιλοσάβλιεφ, απο καλή θέση, η μπάλα ψηλά άουτ.
34' Απαντάει με καλή ευκαιρία ο Παναιγιάλειος. Ο Καζναφέρης σουτάρει απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.
35' Ο Μάνος πέφτει μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής παρατηρεί με κίτρινη κάρτα , για θέατρο, τον επιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος πάντως χτύπησε στην συγκεκριμένη φάση.
45' Ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο με τον Κρητικό να επιχειρεί να κρεμάσει τον Στρέζο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-2
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!
50' Mεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ.Ωραία ενέργεια και σέντρα του Μιλοσάβλιεφ για τον Μάνο, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο γκολκήπερ του Παναιγιάλειου κράτησε το 0-2.
56' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγαίνει ο Μπόατεγκ και μπαίνει ο Μητρόπουλος.
62' Το 0-3 για τον ΟΦΗ. Ωραία μπαλιά του Βουό για τον Χαντί, ο οποίος πλασάρει ιδανικά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα! Κλειδώνει το διπλό στο Αίγιο ο ΟΦΗ!
70' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγαίνει ο Βουό και μπαίνει ο Βρεττός.
83' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Φαζός αντί του Μάνου.
+90 Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Μιλοσάβλιεφ, μπλοκάρει ο γκολκήπερ του Παναιγιάλειου.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου