Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ποδόσφαιρο 06/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Άξιζε τη νίκη στη Λαμία!

Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (1-1) ο ΟΦΗ έδειξε και στη Λαμία (1-1), ότι η βαθμολογική του θέση τον αδικεί.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, είχε αξιόπιστη εικόνα, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της για να πάρει τη νίκη και έμεινε στο 1-1.
Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) στέρησε δυο βαθμούς απο τον ΟΦΗ, ενώ στο παιχνίδι με τη Λαμία, ο ΟΦΗ δεν είχε την τύχη με το μέρος της.
Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Βουό, έπαιξε στο μισό γήπεδο στο τελευταίο ημίωρο τον αντίπαλο του, αλλά δεν κατέφρερε να βάλει το γκολ της νίκης.
Η Λαμία στη μοναδική φάση που δημιούργησε στο δεύτερο 45λεπτο, σκόραρε με τον Ντούρμισάι (54'), αλλά ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω. Οι αλλαγές των Μιλοσάβλιεφ και Ογκμποε, έδωσαν επιθετικότητα στον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ του Μιλοσάβλιεφ (74'), έπαιξε μονότερμα στο τελευταίο ημίωρο τη Λαμία, αλλά δεν κατάφερε να βρεί το δεύτερο γκολ που θα του χάριζε τη νίκη.
Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει στη Λαμία, αυτός ήταν σίγουρα ο ΟΦΗ, βάσει συνολικής απόδοσης και ευκαιρίων.
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Λαμία: Πίτκας, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (88' Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72' Αυγενικού), Βαλιός, Όμο, Ρότσα (46' Ματσούκας), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.
 ΟΦΗ : Στρέζος, Κώτσιος, Νάστος, Βουό, Χαντί (58' Ογκμποε), Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος (58' Μιλοσάβλιεφ), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ,Οστοιτς, Χισι, Ογκμποε, Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου