Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Χαραλαμπάκης 7/5/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Έχει καλύτερη ομάδα και το έδειξε!

Ο Παντελής Χαραλαμπάκης γράφει στο blog του στο OFI CRETE News, για το σημερινό παιχνίδι, και ότι ο ΟΦΗ έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Λαμία.

Ο ΟΦΗ έπαιξε για την ιστορία του και για την φανέλα του σήμερα, πήρε την ισοπαλία που τον αδικεί γιατί με βάση τις ευκαιρίες θα μπορούσε να πάρει και το διπλό. Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΟΦΗ έδειξε πως έχει καλύτερη ομάδα από την Λαμία, και μέσα στο γήπεδο μπορεί να την κερδίσει γιατί έξω... αγωνιστικά η Λαμία είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Σήμερα, έδειξε γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Έπαιξε μετά το 1-0, μονότερμα την Λαμία μέσα στην έδρα της, και θα μπορούσε να πάρει το διπλό αν ήταν πιο εύστοχος στις ευκαιρίες τους.

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος χάρη σε ένα πέναλτι - ανύπαρκτο, σήμερα έπαιζε την Λαμία στο μισό γήπεδο μετά το 1-0, ισοφάρισε και θα μπορούσε να πάρει το διπλό. 

Για το σημερινό παιχνίδι, ο ΟΦΗ ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Η γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό και είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο έχουν την κλασική ευκαιρία, πέρα το σουτ του Ντουρμισάι, ενώ ο ΟΦΗ είχε το δοκάρι του Βουό, και την εκτέλεση φάουλ του Χαντί, που έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Tο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ της Λαμίας στο 52ο λεπτό, στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε στο μισό γήπεδο την Λαμία για να ισοφαρίση, και το έκανε στο 75 με σκόρερ τον Μιλοσάβλιεφ. Στο 82 ο Βασιλόγιαννης κάνει χέρι, με τον διαιτητή (Τζήλο) να μην του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, και θα μπορούσε ο ΟΦΗ να παίζει με ένα παίκτη παραπάνω για δέκα λεπτά. Το παιχνίδι τελείωσε στην ισοπαλία, με τον ΟΦΗ να δείχνει ΜΕΣΑ στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Λαμία.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο ΟΦΗ πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να ανέβουν ομάδες που ΔΕΝ είναι καλύτερης από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου