Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο 03/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Νοκ άουτ ο Μάρτος - μέσα ο Παπαστεριανός

Ο Ισπανός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι της Καρδίτσας ενώ τέθηκε ξανά μάχιμος ο έμπειρος μέσος.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Καρδίτσας  με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στους 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όχι όμως και ο Ισπανός Μάρτος, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός.
Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός,Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Πλευράκης, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοντογιάννης.
Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής με πτήση από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί στην Καρδίτσα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι, στο οποίο ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το διπλό επί του Πανσερραικού, στην πρώτη αγωνιστική. Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει και στο Ηράκλειο θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου