Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Παρασκήνια 21/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Ηλία ευχαριστούμε για όλα!

Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στον άνθρωπο που έτρεξε για να γίνει πραγματικότητα η χθεσινή εκδήλωση δείχνοντας την τεράστια αγάπη του στον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ.
Η χθεσινή εκδήλωση θα μείνει στο μυαλό όλων μας για πολλά, πολλά χρόνια. Θα μείνει όχι μόνο γιατί τιμήθηκε – όπως ακριβώς του άξιζε – ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα στον ΟΦΗ αλλά γιατί όλοι μας είδαμε από κοντά τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Από τον Τσινό, τον Ίσις και τον Βέρα, μέχρι τον Φραντζέσκο και τον Τζουγκάνοβιτς. Είδαμε ποδοσφαιριστές που πάτησαν ξανά τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» μετά από 20 και 30 χρόνια. Που δοξάστηκαν σε αυτό το γήπεδο από χιλιάδες κόσμο και που έζησαν με τον σύλλογο μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές!
Είδαμε ξανά τον Ευγένιο Γκέραρντ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δακρύσαμε όλοι ζώντας κάτι το μοναδικό.
Όλο αυτό δεν θα είχε συμβεί αν ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν είχε πάρει αυτήν την πρωτοβουλία και που στην πορεία της βρήκε δεκάδες συμπαραστάτες για να γίνει πραγματικότητα.
Όλα αυτά που ζήσαμε τα τελευταία 24ωρα ήταν κάτι το μοναδικό και το οποίο πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί στο μέλλον.
Για όλες τις στιγμές που ζήσαμε το «ευχαριστώ» είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε στον Ηλία Πουρσανίδη.
Ευχαριστούμε Ηλία για όσα μας έκανες να ζήσουμε και κυρίως να νιώσουμε, για ακόμα μια φορά, το μεγαλείο αυτού του συλλόγου που λέγεται ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου