Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Άλλα Σπορ, Πόλο 26/11/17

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παραμένει χωρίς νίκη στην Α1 ο ΟΦΗ

Για 6η συνεχόμενη αγωνιστική, το πόλο του ΟΦΗ έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα από τον Υδραικό εκτός έδρας με 11-6. 

Ο ΟΦΗ πλήρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι το κακό του ξεκίνημα, καθώς βρέθηκα να χάνει στο πρώτο 8λεπτο με 5-0. Ετσι, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης εξέφρασε πάντως την πεποίθηση μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Όπως ανέφερε «αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Υδραϊκού για την επικράτηση. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Όσον αφορά την δική μας πλευρά, νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια στάδια βελτίωσης σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά και στην άμυνα σε ορισμένα σημεία ήμασταν αρκετά καλοί. Θεωρώ, ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε ο κ. Βολτυράκης
Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 2-1, 2-3.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης 1, Μπλάνης 3, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 3, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.
ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Σιράπογλου, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Ζαχάια, Αλάτσης 1, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης 1, Καλής 1, Κόκκινος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου