Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ποεόσφαιρο 28/11/17

ΕπιμέλειαΠαντελής Χαραλαμπάκης

Πρώτος και καλύτερος ο ΟΦΗ!

 Ο ΟΦΗ είχε την ψυχή και την καρδιά για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και το κατάφερε. Κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γεντί Κουλέ και τον πέταξε έξω από το Κύπελλο Ελλάδος.
Όπως πέρσι έτσι και φέτος, ο ΟΦΗ δάγκωσε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ και συνεχίζει πανηγυρικά στην διοργάνωση.
Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάλληψη βρέθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, πίσω στο σκορ με το γκολ του Κιταμπάλα στο 61’ (0-1).
Οι αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.
Χαντί, Μάρτος και Ορτέγκα έδωσαν φτερά στην επίθεση του ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε με ανατροπή να φτάσει στη νίκη.
Από σέντρα του Χαντί, ο Ογκποε στο 81’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ το θρίαμβο του ΟΦΗ ολοκλήρωσε ο Ορτέγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Ο ΟΦΗ και με ισοπαλία περνούσε στην επόμενη φάση (ακόμα και με ήττα με 2-1), αλλά κέρδισε το παιχνίδι και έκλεισε για μια ακόμη φορά στόμματα!
Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την εμφάνιση και την πρόκριση που θα δώσει καλή ψυχολογία στην ομάδα για το προσεχές ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Βοηθοί: Kαρατζίκας (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών).
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο παιχνίδι (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος (67' Ορτέγκα), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (67' Μάρτος), Ογκμποε, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Κουτσιανικούλης (77' Χαντί), Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης.
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στο παιχνίδι (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ (54' Καλλέργης), Κιταμπάλα, Μαατσεν (64' Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Μενδρινός (80' Κοντοές),Μπιγιμινέ, Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Αξελ Φερνάντο, Χουάρεζ.
Στον πάγκο οι: Μαυρίδης, Κοντοές, Αλμπάνης, Ελμπαζ, Βαφέας, Κατσαράς, Καλλέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου