Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 10/2/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Βήμα - βήμα προς το στόχο ο ΟΦΗ

Μια ακόμη νίκη, ένα ακόμη βήμα για το στόχο της ανόδου για τον ΟΦΗ, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, καθάρισε με 3-0 και τη Βέροια και συνεχίζει την πορεία του.
Μπροστά σε 4 και πλέον φιλάθλους στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τα δοκάρια του στέρησαν τη δυνατότητα να προηγηθεί νωρίς.
Στο 7’ ο Ντίνας με φάουλ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών, ενώ την ίδια τύχη είχε και στο 35’ το όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μάνου.
Τελικά ο ΟΦΗ ξεκλείδωσε την άμυνα της Βέροιας, στο 41’ σε μια φάση που …χάθηκε η μπάλα.
Ο υπέροχος συνδιασμός Μάνου-Βουό, είχε τελικό αποδέκτη τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με ένα ακόμη γκολ.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βουό ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι και ο Μάνος με ωραία εκτέλεση από τα 11 βήματα πέτυχε το 11ο φετινό του γκολ και παραμένει πρώτος σκόρερ της Football league.
Ο ΟΦΗ πήγε στο ημίχρονο με το 2-0 και απέναντι στη Βέροια που ήρθε στο Ηράκλειο με 14 παίκτες, έμοιαζε να έχει κάνει τη …δουλειά.
Στο 56’ ο ΟΦΗ «σκότωσε» το παιχνίδι με το Μάνο να κερδίζει πέναλτι και τον Βουό να κάνει το τελικό 3-0.
Η Βέροια που περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι, είχε ένα δοκάρι με τον Δαμιανάκη στο 77’ σε μια φάση στην οποία πρώτα ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Στρέζος απέκρουσε την εξ’ επαφής κεφαλιά.
Ο κόσμος του ΟΦΗ χειροκρότησε και πάλι την προσπάθεια των παικτών και έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο.
Ντεμπούτο για τον ΟΦΗ έκανε και ο Πορτογάλος Κοέλιο, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.
Ο Κοέλιο πήρε -και αυτός- αγωνιζόμενος γεύση απο το Γεντί Κουλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου