Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 1/2/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Εύκολο απόγευμα για τον ΟΦΗ

Με φανταστικές γκολάρες ο ΟΦΗ καθάρισε την ΑΕ Καραισκάκης με 3-0, μείωσε τη διαφορά στους τρείς βαθμούς από τη δεύτερη θέση και βρίσκεται πλέον γερά στο κόλπο της ανόδου.
Σοβαρή εμφάνιση από τον ΟΦΗ, ο οποίος παρά τις αρκετές απουσίες, στηρίχθηκε στην σπουδαία ποιότητα του Βουό, ο οποίος στην πρώτη εμφάνιση με τον ΟΦΗ ανέβασε συνολικά το παιχνίδι του ΟΦΗ.
Ο Ιβοριανός επιθετικός μάλιστα, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 9’, μετά από εξαιρετική σέντρα και ασίστ του Κουτσιανικούλη.
Στο 32’ ο Κουτσιανικούλης, αυτή τη φορά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μάνου έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0.
Στο 74’ ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με ένα φανταστικό γκολ από τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έφτασε τα δέκα και είναι πρώτος σκόρερ της Football league.
Αριστη διαχείριση του αγώνα από τον ΟΦΗ. Μπήκε καλά, έβαλε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είχε σε όλο το 90λεπτο την κυριαρχία στο παιχνίδι.
Η επιθετική τριπλέτα του ΟΦΗ (Βουό, Μάνος, Κουτσιανικούλης) πετούσε φωτιές και έδειξε ότι η κρητική ομάδα είναι πλέον πολύ δυνατή στο κομμάτι αυτό.
Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το τρίποντο επί της ΑΕ Καραισκάκης, θα πάρουν ξεκούραστα την Κυριακή τη νίκη από τον Αχαρναικό που έχει αποχωρήσει και η τεχνική ηγεσία το προσεχές δεκαήμερο θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και να εντάξει στην ομάδα τις νέες μεταγραφές, ενόψει του επόμενο επίσημου αγώνα.
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).
Α' Βοηθός: Koυρέντας (Τρικάλων)
Β' Βοηθός: Mαρνέζος (Χανίων)
4ος: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Η σύνθεση του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Βουό, Μάνος (77' Παπατόλιος), Παπαστεριανός (82' Βαφέας), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (59' λ.τ. Τοπούζης), Μπολάκης, ,Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.
Στον πάγκο οι: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Βαφέας, Παπατόλιος, Κοντογιάννης, Τοπούζης.
Η σύνθεση της ΑΕ Καραιακάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιάννης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος (55' Κουσίδης), Μπεκατώρος, Κόλινς, Μακρής, Μακρίδης (46' Ραγκέλοφ), Λουκίνας (66' Ευαγγέλου), Κυριάκης.
Στον πάγκο οι: Ραχιώτης, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Κουσίδης, Ευαγγέλου, Ρανγκέλοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου