Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 14/2/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Μια οικογένεια ο ΟΦΗ, πανέτοιμος για την Σπάρτη!

Με τον «Βετούλιο» να κάνει τον μάγειρα στο «Βαρδινογιάννειο», ο ΟΦΗ μέσα σε οικογενειακό κλίμα γευμάτισε στο αθλητικό κέντρο και δείχνει πως είναι έτοιμος για την «μάχη» της Λακωνίας».
Χρέη μάγειρα, εκτέλεσε ο οδηγός του πούλμαν της ομάδας Σταύρος Βετουλάκης που μαγείρεψε, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, «κακαβιά» αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ
Το καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας και το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων αγωνιστικών.
Η ομάδα είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται σε όλες της, τις δραστηριότητες.
Ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Σπάρτη, η ομάδα του ΟΦΗ, δείπνησε στο αθλητικό κέντρο μετά την προπόνηση και το μενού ήταν… κακαβιά (σούπα με φρέσκα ψάρια)!
Η βραδιά κύλησε όμορφα και οικογενειακά για την ομάδα του ΟΦΗ, με τους παίκτες να απελευθερώνονται  και να περνάνε όμορφες ανθρώπινες στιγμές μεταξύ τους.
Τα ψάρια προσέφερε στους παίκτες, ο φίλος του ΟΦΗ, ιδιοκτήτης της ψαραγοράς «Κανέλος», τον οποίο με ανακοίνωση της, η  Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί  για την προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου