Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 17/2/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Πέρασε εύκολα από τη Σπάρτη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ …πέταξε χαρταετό ανόδου στη Σπάρτη! Πήρε σπουδαίο διπλό με 0-3 και έπιασε ξανά τη δεύτερη θέση ανόδου!
Σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση για τον ΟΦΗ, ο οποίος κυριάρχησε στο γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε μια πανάξια νίκη, που τον φέρνει σε θέση ισχύος, στο στόχο του.
Το πρέσινγκ του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, τον έκανε από την αρχή αφεντικό του αγώνα.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 19’ με ένα σουτ-κεραυνό του Μαχαίρα έξω από την περιοχή.
Εκλεισε το ημίχρονο με το 0-1 και στην επανάλληψη τελείωσε το παιχνίδι με δυο ακόμη γκολ από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας Δημήτρη Μάνο, ο οποίος έφτασε τα 13 τέρματα και οδηγεί τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.
Ο ΟΦΗ που είχε ένα δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ουσιαστικά δεν κινδύνευσε από τον αντίπαλο του, σε καμία στιγμή του αγώνα.
Επαιξε ώριμα και ουσιαστικά και επέβαλε την ανωτερότητα του στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας  ένα σπουδαίο διπλό, σε μια έδρα, που η γηπεδούχος ομάδα ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος.
Οι παίκτες του ΟΦΗ αφιέρωσαν τη νίκη στον αρχηγό της ομάδας Ανέστη Νάστο, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί στην ενδεκάδα του αγώνα, στο ζέσταμα ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του γεννάει και αναχώρησε εσπευσμένα για να βρεθεί κοντά της στη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!
Στο γκολ του Μαχαίρα οι παίκτες του ΟΦΗ, έβγαλαν τη φανέλα του και του αφιέρωσαν τη νίκη!
Αυτός είναι ο ΟΦΗ μια ομάδα, μια οικογένεια!
Συγκινητική η παρουσία 100 περίπου φιλάθλων του ΟΦΗ στις εξέδρες του γηπέδου στης Σπάρτης, έκαναν τους παίκτες του ΟΦΗ να νοιώθουν λες και έπαιζαν στο Γεντί Κουλέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου