Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ποδόσφαιρο 25/2/18

Επιμέλεια:Παντελής Χαραλαμπάκης

Παπαδόπουλος: «Σημαντική νίκη, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Πανσερραικού:
«Μια δύσκολη νίκη. Παρ’ ότι προσπαθήσαμε πριν το παιχνίδι και τις προηγούμενες μέρες στην προπόνηση,  να επισημάνουμε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Θα έλεγα ότι η εικόνα μας σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλαμε.
Παρ’ όλα αυτά δεν θα σταθώ σε αυτό το κομμάτι.
Πήραμε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην έναρξη του δευτέρου γύρου, που μας κρατάει στη δεύτερη προνομιούχο θέση.
Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, επιλέγοντας ένα επιθετικό σχηματισμό για την ομάδα μας.
Είναι ξεκάθαρο ότι είχαμε ένα πρόβλημα στο κέντρο με την υπεραριθμία  που είχε ο αντίπαλος.
Παρ’όλη τη δουλειά που κάναμε αλλά και τις εντολές για να καλύψουμε αυτό το κενό στον άξονα, θα έλεγα ότι ο εγωισμός μερικών για να σκοράρουν, για να είναι πιο μπροστά μας δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.
Πρέπει να πω παρ’ όλα αυτά ένα μπράβο στους παίκτες για τη νίκη.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος.
Υπάρχουν ομάδες που με εμάς τα δίνουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να έχουμε καλύτερη εικόνα, πέρα από τις νίκες.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».
-Μήπως η πίεση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, έχει αντίκτυπο και στους παίκτες;
«Μέτρησε ότι ακούστηκε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο και θεωρήθηκε ότι είναι εύκολο.
Οσο για την πίεση, παίκτες του ΟΦΗ είναι. Αν δεν αντέχουν στην πίεση… Για αυτό παίζουν στον ΟΦΗ. Ετσι θα πάει από εδώ και στο εξής και πρέπει να αντέχουμε στην πίεση. Νομίζω ότι περισσότερο είχε να κάνει με τη συγκέντρωση στο παιχνίδι και πως το είδαμε από την αρχή. Παρ’ όλα αυτά δεν υποτιμάμε ότι κερδίσαμε, αυτό μετράει».
-Περιμένατε να παίξει τόσο ανοιχτά ο Πανσερραικός;
«Εμείς ξέραμε πολύ καλά, ότι ο Πανσερραικός είναι μια ομάδα που και γρήγορα παίζει και κόντρα επίθεση κάνει. Με την Παναχαική σκόραρε, από φάουλ ή κόρνερ του αντιπάλου και βγήκαν στην κόντρα. Όλα αυτά τα είχαμε προσέξει, τα είχαμε δουλέψει. Για μένα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Παρ’ όλα αυτά δεν θέλω να μείνουμε σε αυτό. Κερδίσαμε το ματς πήραμε τρείς σπουδαίους πόντους και αυτό μετράει αυτή τη στιγμή. Ότι λάθη κάναμε θα τα διορθώσουμε στην προπόνηση».
-Πάντως είναι καλό ότι ακόμα και μια μέτρια εμφάνιση, κέρδισε…
«Είναι σημαντικό και αυτό. Η ομάδα κέρδισε και αυτό μετράει. Κάποια λαθάκια στο τακτικό κομμάτι θα τα δούμε στην προπόνηση. Αυτοπεποίθηση υπάρχει στην ομάδα και καλό κλίμα. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου